Pogledajte devetu emisiju novog serijala "3E VESTI" (VIDEO)

Pogledajte devetu emisiju novog serijala "3E VESTI" (VIDEO)

Autor :  dec 08, 2018

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkim Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" realizuje novi informativni serijal  "3E VESTI". 

 

Primaran cilj novog projekta usmeren je na jačanje uticaja svesti i  interesovanja  građana za inovacije, realne mogućnosti i primenljivost nekih rešenja po pitanju unapređenja ekološke svesti, racionalnog trošenja energije i ekonomičnosti kod trošenja prirodnih resursa.

Poređenje našeg i nekog drugog iskustva stvara mogući izbor svesnog prihvatanja nečega što je sadržajno bolje i kvalitetnije. Posebno je skrenuta pažlja na domaću pamet i racionalna rešenja koja daju naši stručnjaci u zemlji i svetu. Oblasti izbora informacija su: poboljšanje kvaliteta života, korišćenje savremenih tehnologija, korišćenje alternativnih izvora energije, štednja energije bez narušavanja kvaliteta života, uređenje radnog i životnog prostora, zanimljivi hobi, aktivan odmor i sređen lični i porodični život.

"3E Vesti" svi zainteresovani mogu pratiti na sajtu produkcije www.vila.rs, na portalu www.cefix.rs  i na portalu  www.evrsac.rs, ali i na regionalnim i lokalnim TV stanicama. Pokrovitelj serijala je Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama.  Emisije su titlovane, tako da ih mogu pratiti  gluve i nagluve osobe.

Pogledajte devetu emisiju "3E vesti" :  

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display