Zimska služba JKP "Drugi oktobar" spremno dočekuje sneg

Zimska služba JKP "Drugi oktobar" spremno dočekuje sneg

Autor :  nov 14, 2018

Zimska služba JKP "Drugi oktobar" kojoj je povereno održavanje puteva u zimskom periodu, spremno dočekuje zimsku sezonu koja traje od 15. novembra do 1. marta.

Tim povodom, po tradiciji, u krugu preduzeća održana je smotra vozila "Zimske službe", kako bi se ustanovilo da li su vozila i ostala mehanizacija ispravni, i ima li soli i emulzija za posipanje puteva u dovoljnim količinama.

- Zahvaljujući novoj mehanizaciji blagovremenoj reakciji, protekle zimske sezone smo postavili standard kada je u pitanju održavanje saobraćajnica i javnih površina čistim i bezbednim za saobraćaj i pešake. Ni ove sezone nećemo odstupiti od toga. Ove sezone na raspolaganju imamo 11 vozila i dodatna 4 za vanredne prilike. Iako, prema vremenskoj prognozi još uvek ne očekujemo snežne padavine, mi smo sasvim spremni. Pripremili smo 400 tona soli, 30 kubika rizle i 12 000 litara kalcijum hlorida. U  zavisnosti od vremenskih prilika i intenziteta padavina, na terenu će biti angažovano svih 65 radnika zimske službe koji će biti dežurni 24 časa. Takođe, apelujemo na vozače da koriste zimsku opremu na svojim automobilima, ali i da ih ne parkiraju na mestima koja nisu za to predviđena, kako ne bi ometali rad zimske službe, ističu u JKP "Drugi oktobar".

Pogledajte video:

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display