Pogledajte drugu emisiju novog serijala "3E VESTI" (VIDEO)

Pogledajte drugu emisiju novog serijala "3E VESTI" (VIDEO)

Autor :  nov 09, 2018

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkim Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" realizuje novi informativni serijal  "3E VESTI". 

Druga emisija sa novim metodološkim i novinarskim istraživačkim pristupom, kao i interesantnim sadržajima koji se, pored domaćih, donekle bave svetskim aktuelnostima iz ekologije, energije i ekonomije (zelene ekonomije), gledaocima pruža brojne informacije među kojima su i posledice globalnog zagrevanja i Šajbenov bunar u Padini 

Primaran cilj novog projekta usmeren je na jačanje uticaja svesti i interesovanja građana za inovacije, realne mogućnosti i primenljivost nekih rešenja po pitanju unapređenja ekološke svesti, racionalnog trošenja energije i ekonomičnosti kod trošenja prirodnih resursa. Poređenje našeg i nekog drugog iskustva stvara mogući izbor svesnog prihvatanja nečega što je sadržajno bolje i kvalitetnije.

Posebno je skrenuta pažlja na domaću pamet i racionalna rešenja koja daju naši stručnjaci u zemlji i svetu.

Oblasti izbora informacija su: poboljšanje kvaliteta života, korišćenje savremenih tehnologija, korišćenje alternativnih izvora energije, štednja energije bez narušavanja kvaliteta života, uređenje radnog i životnog prostora, zanimljivi hobi, aktivan odmor i sređen lični i porodični život.

Pogledajte drugu emisiju novog serijala "3E vesti" :

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display