Pogledajte prvu emisiju novog serijala "3E VESTI" (VIDEO)

Pogledajte prvu emisiju novog serijala "3E VESTI" (VIDEO)

Autor :  nov 06, 2018

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkim Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" realizuje novi informativni serijal  "3E VESTI". 

- Nakon uspešne realizacije prošlogodišnjeg pokrajinskog projekta pod nazivom "3E vesti“, kojim je urađeno i emitovano 26 emisija edukativno- informativnog tipa, ove godine je nastavljena druga sezona sa 12 emisija koje nose isti naziv, ali sa novim metodološkim i novinarskim istraživačkim pristupom, kao i interesantnim sadržajima koji se, pored domaćih, donekle bave svetskim aktuelnostima iz ekologije, energije i ekonomije (zelene ekonomije), kažu za portal eVršac u AVP "Vila".

Primaran cilj novog projekta usmeren je na jačanje uticaja svesti i interesovanja građana za inovacije, realne mogućnosti i primenljivost nekih rešenja po pitanju unapređenja ekološke svesti, racionalnog trošenja energije i ekonomičnosti kod trošenja prirodnih resursa.

- Poređenje našeg i nekog drugog iskustva stvara mogući izbor svesnog prihvatanja nečega što je sadržajno bolje i kvalitetnije. Posebno je skrenuta pažlja na domaću pamet i racionalna rešenja koja daju naši stručnjaci u zemlji i svetu. Oblasti izbora informacija su: poboljšanje kvaliteta života, korišćenje savremenih tehnologija, korišćenje alternativnih izvora energije, štednja energije bez narušavanja kvaliteta života, uređenje radnog i životnog prostora, zanimljivi hobi, aktivan odmor i sređen lični i porodični život, kažu za portal eVršac u AVP "Vila"

"3E Vesti" svi zainteresovani mogu pratiti na sajtu produkcije www.vila.rs, na portalu www.cefix.rs  i na portalu  www.evrsac.rs, ali i na regionalnim i lokalnim TV stanicama.

Emisije su titlovane, tako da ih mogu pratiti  gluve i nagluve osobe.

Pogledajte prvu emisiju novog serijala "3E vesti" :

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display