VAU "ARS" pokrenuo kreativnu glumionicu "Smehuljci" (VIDEO)

VAU "ARS" pokrenuo kreativnu glumionicu "Smehuljci" (VIDEO)

Autor :  okt 04, 2018

Povodom Dečje nedelje u celom svetu održavaju se brojne manifestacijeu cilju da se skrene pažnja na potrebe i prava dece i mladih u porodici i duštvenoj zajednici. Ovim aktivnostima pruklučilo se i udruženje VAU "ARS" otvaranjem kreativne glumionice pod nazivom "Smehuljci".

Kreativna glumionica "Smehuljci"posvećena je deci i njihovom razvoju tokom cele godine

- U želji da damo svoj doprinos u uspostavljanju jednakih šansi za razvoj i ostvarenje svih potencijala dece, mi smo se sa radošću priključili akciji zvanično otvarajući kreativnu glumionicu „Smehuljci“. Naši drugari VAU „ARS“-ovi „Smehuljci“ (Marija, Lazar, Mateja, Sara, Dunja, Elena, Zoka...) za dva časa, a zahvaljujući ljubavi prema glumi i nesumnjivom talentu, entuzijazmu, idejama Zorane Tomić, pripremili su za svoje drugare kratki amaterski film posvećen „Dečjoj nedelji“, ujedno ih pozivajući da se priključe ovoj veseloj družini koja uči kako pravilno da govori, ponaša se na sceni, funkcioniše u grupi i priprema se za veliku novogodišnju predstavu podržanu od strane Grada Vršca, kažu za portal eVršac u VAU "ARS".

Pogledajte video: 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display