Odličan početak sezone za Plesni studio "Millennium" (VIDEO)

Odličan početak sezone za Plesni studio "Millennium" (VIDEO)

Autor :  sep 18, 2018
Članice Plesnog studija Millennium imali ste prilike da vidite više puta u toku ovog vikenda na ovogodišnjem Grožđebalu. Nastupale su u dečijem programu, karnevalskoj povorci i plesnom tamičenju Razigrani Grožđebal.
 
Savršeni rezultati obeležili su početak sezone za plesače ovog studija, svih 10 prvih mesta od 10 nastupa na takmičenju. Najmlađe članice Plesnog studija Millennium,  devojčice od 3 do 6 godina osvojile su specijalnu nagradu žirija -besplatno takmičenje na European Grand Prix-u u Rumuniji koji se održava 3. i 4. novembra u Temišvaru. Takođe, na impro challengu-u, takmičenju u improvizacijama u konkurenciji od 14 takmičarki pobedila je članica našeg studija - Elena Tadić. 

 

- Mnogo smo ponosni na sve naše članice, i jedva čekamo da vidimo šta nas sve čeka u nastavku sezone! Upis novih članica vršimo samo do kraja ovog meseca, i pozivamo sve zainteresovane devojčice od 3 do 16godina da nam se pridruže, poručuju iz Plesnog studija Millennium.

Pogledajte video sa nastupa:

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display