U Vršcu počelo prolećno uređenje grada (VIDEO)

U Vršcu počelo prolećno uređenje grada (VIDEO)

Autor :  apr 24, 2018

Zaposleni u EJ "Komunalac" JKP "Drugi oktobar" svakodnevno su angažovani na uređenju grada. Ovog proleća, obim radova proširen je na ceo grad, kao i na prilaze ka njemu.

Već od ranih jutarnjih časova, na ulicama i trgovima su zaposleni iz svih radnih jedinica Komunalca, svako na svom zadatku.

- U okviru, sada već tradicionalne akcije „April mesec čistoće“ pored redovnih aktivnosti urađen je niz drugih aktivnosti na uređenju grada. Najvidljivije je postavljanje travnog busena na Svetosavskom Trgu, na kome je prethodno postavljen zalivni sistem. Zamenjene su klupe na Trgu svetog Teodora Vršačkog i u Balkanskoj ulici, a urbani mobilijar je postavnjen duž ulica kojima pešaci najčešće prolaze- Vuka Karadžića, Sterijina, Omladinski Trg, Dositejeva.U glavnoj šetačkoj zoni, postavljeni su cvetni stubovi, a na stubovima javne rasvete postavljene su viseće korpe. U zimskom periodu, pripremljeno je 35000 komada sadnog materijala, koje RJ Zelenilo raspoređuje po cvetnim rundelama.Počelo je i uređenje jezera pred kupališnu sezonu, a do Prvomajskih praznika biće detaljno očišćen Vršački breg do Planinarskog doma, kažu u JKP "Drugi oktobar".

uredjenje jkp 2o 24418 grad april

U istoj akciji očišćeni su prilazni putevi, sakupljeno je smeće na potencijalnim deponijama, a odnet je i kabasti otpad sa svih lokacija u gradu.

Pogledajte video o prolećnoj akciji uređenja grada:

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display