Open View doo
Open View doo

Open View doo

Sudija Milica Gavrančić prva je u Osnovnom sudu u Vršcu dobila pravosnažnost iz Višeg suda u Pančevu na krajnje bahatu presudu da se Grad Vršac navodno neosnovano bogatio, jer je penzionerima naplaćivao samodoprinos za izgradnju kanalizacije. Ova presuda će u hronikama vršačkog suda ostati upamćena kao jedna od najsramnijih manipulacija.

Tajkunsko-kriminalna organizacija u južnom Banatu, nastala dok je sadašnja opozicija glumila vlast, ne može da se pomiri sa činjenicom da pravosuđe u ovom južnobanatskom okrugu postaje nezavisno, pa se svim silama trudi da utiče na postavljanje novih sudija i predsednika sudova.

Osnovni sud u Vršcu, po nalogu predsednika Gorana Nikolića iz Bele Crkve, ponovo nanosi ogromnu štetu vršačkom budžetu, a vezano za slučajeve penzionera koji su zbog samodoprinosa tužili Grad. 

Pojedini advokati, od kojih su neki zaradili i više od 120.000 evra na konto tužbi penzionera, ni posle odluke Ustavnog suda i presuda Višeg suda u Pančevu da je Grad oštećen, ne prestaju sa pritiscima na penzionere, a samim tim i na budžet Vršca. Izvršenja i dalje pristižu.

- Obraz je najskuplja stvar na svetu. Nemojte nikad da pokušate Srbiji da ga ukaljate, podvukao je Vučić pred više od 150.000 građana, koji danas došli u Beograd da podrže borbu za pristojnu Srbiju.

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović, obratila se danas vršačkoj javnosti povodom nastale situacije vezano za nove odluke Višeg suda u Pančevu, a po odlukama Ustavnog suda, za tužbe penzionera za samodoprinos.

Iz ničega u ništa iznikla politička persona, Dragana Rakić, koja je zloupotrebljavala skupštinsku govornicu kako bi za, evidentno, kriminalni klan, pozivala penzionere da, po svaku cenu, tuže Grada Vršac, treba sada da odvoji od svog porodičnog budžeta, koji iznosi skoro POLA MILIONA DINARA MESEČNO i da plati ono što su, na ime penzionera, prihodovali NJENI advokati.

Lokalna vlast u Vršcu i regionalni informativni portal evršac u više navrata upozoravali su penzionere koji su tužili Grad zbog samodoprinosa za kanalizaciju, da će postati žrtve pojedinih advokata i njihovih sebičnih interesa.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2021 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30