Članci poređani po datumu: ponedeljak, 13 maj 2019
Članci poređani po datumu: ponedeljak, 13 maj 2019

Kandidatura sudije Milice Gavrančić za predsednika Osnovnog suda u Vršcu podigla je stručnu javnost, jer njeni dosadašnji "rezultati" govore više u prilog oduzimanja funkcije, nego ka napredovanju. Na stranu to što iza priče o kandidaturi Gavrančićeve stoje tajkuni, čije privatne političare je narod smestio u istoriju.

Objavljeno u Vesti

Gradska uprava grada Vršca objavila je na svojoj zvaničnoj web prezentaciji Javni poziv za finansiranje posebnih programa u oblasti sporta u 2019. godini.

Objavljeno u Sportske vesti

Prema prognozi meteorologa, objavljenoj na portalu Vojvodinameteo.rs, narednih dana očekuje nas uglavnom oblačno vreme sa kišom. Obilnije padavine najavljene su za utorak 14., i sredu 15. maj.

Objavljeno u Vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za poboljšanje stočarske proizvodnje na poljoprivrednim gazdinstvima i  ekonomske aktivnosti u cilju podizanja konkurentnosti u smislu dodavanja vrednosti kroz preradu  mleka i mesa na gazdinstvima u AP Vojvodini 2019 .godini 

Objavljeno u Vesti

Agencija za bezbednost saobraćaja u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja grada Vršca odrganizovala je u Kongresnoj dvorani Centra Milenijum tribinu pod nazivom "Na matursko veče bez automobila".

Objavljeno u Vesti

Takmičari vršačkog Tekvondo kluba “EuroŠped” su na 4. Asterix kupu u Nišu osvojili ekipno prvo mesto u kategoriji pionira.

Objavljeno u Sportske vesti

Gradski muzej Vršac obaveštava javnost da je rok za dostavu fotografija za učešće na konkursu “Budućnost tradicije” produžen zbog velikog interesovanja učesnika. Novi rok je 25. maj.

Objavljeno u Kultura

Filmski festival “Slobodna zona” počinje danas 13. i trajaće do 17. maja, u sali bioskopa vršačkog Kulturnog centra.

Objavljeno u Kultura

Prvi regionalni tim KAF “Banat Bulls” savladao je najvećeg rivala za plasman u prvu ligu ekipu Kikinda Mammoths rezultatom 33:12.

Objavljeno u Sportske vesti

U naseljanom mestu Uljma završen je zahtevan i veoma značajan posao ćišćenja glavnog kanala za odvođenje atmosferskih i podzemnih voda.

Objavljeno u Vesti
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31