Članci poređani po datumu: utorak, 09 april 2019
Članci poređani po datumu: utorak, 09 april 2019

Iz ničega u ništa iznikla politička persona, Dragana Rakić, koja je zloupotrebljavala skupštinsku govornicu kako bi za, evidentno, kriminalni klan, pozivala penzionere da, po svaku cenu, tuže Grada Vršac, treba sada da odvoji od svog porodičnog budžeta, koji iznosi skoro POLA MILIONA DINARA MESEČNO i da plati ono što su, na ime penzionera, prihodovali NJENI advokati.

Objavljeno u Vesti
utorak, 09 april 2019 15:24

Rock festival na Vršačkom jezeru

Vršački Klub sportskih ribolovaca "Profiribolovac"  u periodu od 6. do 9. juna organizuje Rock Festival u okviru tradicionalne manifestacije "Proleće na Vršačkom jezeru".

Objavljeno u Kultura

Vrščanka Aleksandra Rakić, zajedno sa svojim timom, plasirala se na svetsko finale takmičenja L'oreal Brandstorm u Parizu, gde će 23. maja predstavljati čitav region.

Objavljeno u Vesti

Završna priredba povodom obeležavanja Međunarodnog dana Roma zakazana je za sutra 10. april, u OŠ "Paja Jovanović" sa početkom od 11 časova.

Objavljeno u Vesti

Centar za mentalno zdravlje Vršac, organizovao je još jedno edukativno predavanje u okviru projekta "Deinstitucionalizacija kroz zaštićeno stanovanje". Reč je o predavanju pod nazivom "Mirođija i ruzmarin".

Objavljeno u Vesti

Crveni krst Vršac i vršačko dom zdravlja organizovali su povodom obeležavanja Svetskog dana zdravlja i Svetskog dana Roma preventivne zdravstvene preglede za građansto i korisnike Narodne kuhinje.

Objavljeno u Vesti

Vršački Tekvondo klub "Eurošped" , organizovao je u Centru Milenijum 11. Taekwondo Millenium Open 2019. 

Objavljeno u Sportske vesti

Gradska biblioteka sutra 10. aprila sa početkom u 18 časova organizuje predstavljanje monografije "Istinom protiv mitova – Prava istorija Srbije u poslednja dva veka" autora Majkla Blagoja Radenkovića, dobitnika Velike povelje Akademije "Ivo Andrić" za knjigu "Streljanje istorije".

Objavljeno u Kultura

Grad Vršac objavio je na svojom zvaničnom web portalu - Javni oglas o sprovođenju postupka prenosa udela grada Vršca u d.o.o Helvecija trećem licu sa naknadom, postupkom javnog nadmetanja.

Objavljeno u Vesti

Kulturni centar Vršac u saradnji sa Savezom amatera Vojvodine, krovnom institucijom vojvođanskog kulturnog amaterizma,  u petak, 12.aprila , u 18 sati, u Narodnom pozorištu "Sterija" organizuje Gradsku smotru dečjeg stvaralaštva, dečjeg izvornog i izvornog stvaralaštva odraslih.

Objavljeno u Vesti
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« April 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30