Članci poređani po datumu: petak, 12 april 2019
Članci poređani po datumu: petak, 12 april 2019

Odbornička grupa SNS u Skupštini Grada Vršca povodom najnovijih događaja, a koji se tiču nasilnih ulazaka u javne i gradske institucije od strane opozicije, obaveštava javnost da će odbornici od danas do daljnjeg boraviti u velikoj sali Gradske kuće, kako bi zaštitili ovu instituciju. Tim povodom Odbornička grupa SNS u Skupštini Grada Vršca izdala je saopštenje ze javnost koje prenosimo u celosti:

Objavljeno u Vesti

Viši sud u Pančevu dostavio je Gradskoj upravi u Vršcu prvih 7 preinačenih presuda koje se odnose na 30 penzionera ovog puta u korist Grada Vršca, u predmetima po kojima je Grad Vršac prvobitnim presudama Osnovnog suda u Vršcu i Višeg suda u Pančevu bio dužan da nadoknadi sav obustavljeni iznos samodoprinosa za kanalizaciju naplaćen u prethodnih 10 godina. Ustavni sud Republike Srbije je u decembru 2018. godine usvojio Ustavnu žalbu Grada Vršca prema kojoj je utvrđeno da je Gradu Vršcu uskraćeno pravo na pravično suđenje te je naložio Višem sudu u Pančevu da presude preinači u skladu sa tom odlukom.  Tim povodom Grad Vršac izdao je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

Objavljeno u Vesti

Udruženje Slovenaca "Kula" u saradnji sa Kulturnim centrom Vršac, od 12. do 17. aprila organizuje Dane kulture Slovenije u Vršcu.

Objavljeno u Kultura

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, raspisao je konkurs o dodeli bespovratnih sredstava porodicama u kojima se rodi treće ili četvrto dete, a za rešavanje stambenog pitanja ili za unapređenje uslova stanovanja na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine, za 2019. godinu.

Objavljeno u Vesti

Ministarstvo privrede predstavilo je dva programa podrške za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike, putem kojih su firmama na raspolaganje stavljena bespovratna sredstva države i povoljni krediti partnera.

Objavljeno u Vesti

Vrščanka Minja Marčetić,  flautistkinja, uz kalavirsku pratnju Igora Draževića, u subotu 13. aprila, pred vršačkom publikom izvešće svoj doktorski umetnički projekat sa temom "Prožimanje žanrova u kamernim delima za flautu Johana Sebastijana Baha kao putokaz kreativne interpretacije".

Objavljeno u Kultura

Vršačko Gradsko kulturno-umetničko društvo "Laza Nančić" na 19. Republičkoj smotri Folklornih društava Srbije u Čačku, postiglo je izuzetan uspeh.

Objavljeno u Kultura

Turistička organizacija Vršac,  pod pokroviteljstvom grada Vršca i ove godine organizuje tradicionalni " Prolećni sajam cveća", a po prvi put u okviru ovog Sajma biće organizovan i "Sajam meda i pčelarske opreme", a umesto najavljenog  predavanja na temu: Prolećni razvoj i priprema za bagremovu pašu, biće održano predavanje "Uticaj ishrane i patogena na imuni sistem pčela i mere prevencije" , koje će održati spec.dr vet. Saša Grubić.

Objavljeno u Vesti
petak, 12 april 2019 07:56

Rukometne utakmice u Centru Milenijum

Nedelja 14. april u Centru Milenijum rezervisan je za rukometne utakmice.

Objavljeno u Sportske vesti

Omladinska i kadetska selekcija OFK "Vršac" slavile su Novom Sadu identičnim rezultatom 1:0.

Objavljeno u Sportske vesti
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« April 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30