Vršačka policija na letnjim gumama

Vršačka policija na letnjim gumama

Autor :  dec 14, 2012

Snimak policijskog automobila, koji se sa letnjim gumama "tocilja" po snegu, brzo je postao hit na internetu. Snimak nas je inspirisao da otvoreno porazgovaramo i sa vršačkim policajcima, čija imena, naravno, nećemo objaviti. Poštujemo ih zbog iskrenosti.

Vršački policajci se susreću sa istim problemima kao i kolege koje su brzo postale hit na internetu. Naši prijatelji u uniformama rekli su nam da 90 odsto njihovih vozila ne samo što još uvek ima letnje gume, nego su i stare nekoliko sezona.

- Vozila imaju letnje gume koje su potpuno ćelave. Kako da intervenišemo sa takvim vozilima. Isti problem imaju i vatrogasci kojima je zimske gume kupila opština pre nekoliko godina. A i sami znate koliko su intervencija imali samo u prtoteklih nekoliko dana. Naš problem je i obuća. Ako nećemo da nam noge budu mokre, moramo sami da kupimo cipele, što je, inače, sastavni deo opreme koju treba da nam obezbedi MUP, rekao nam je jedan vršački policajac.

Policajci u Vršcu ne smatraju da su njihovi direktno nadređeni odgovorni za ovakvo stanje.

- Naravno da postoje odgovorni za ovakvu situaciju. Ali to nisu službenici MUP u Vršcu. Nije naš komandir kriv što nemamo nove zimske gume, što su vozila dotrajala i što su nam bušne cipele koje smo davno dobili za posao. Nije kriv ni njegov pretpostavljeni u Pančevu. Znamo da oni daju sve od sebe da se stanje popravi, dodao je naš izvor.

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2021 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30