Priključite se akciji darivanja dece iz Doma "Vera Radivojević" u Beloj Crkvi
Odštampajte ovu stranicu

Priključite se akciji darivanja dece iz Doma "Vera Radivojević" u Beloj Crkvi

Autor :  maj 08, 2019

Gradski Ragbi klub Vršac i Udruženje Eduakcija pokrenuli su akciju darivanja dece iz Doma za decu i omladinu "Vera Radivojević" u Beloj Crkvi.

- Prilikom naše poslednje posete Domu razgovarali smo sa decom o njihovim željama i sa vaspitačima o potrebama Doma, kako bismo znali čime možemo da ih obradujemo i šta im je trenutno najpotrebnije. Njihove želje su vrlo skromne,  a zajedničkim snagama svih nas mi možemo da im ih ispunimo. Ovom prilikom pozivamo sve koji su u mogućnosti da se uključe u akciju, i da nešto od navedenih stvari sa spiska poklone. Svoje darove svi zainteresovani, mogu doneti doneti našim prijateljima iz kafe-kluba  "Koliba " (nalazi se pored Gradske biblioteke), a mi ćemo prvi presek napraviti u utorak, 14.05. u podne i istog dana prikupljene stvari odneti u Dom,  kažu organizatori akcije.

Spisak potrebnih stvari:

1. Obuća (muške i ženske nove ili očuvane patike, brojevi od 37 do 44 (jedna želja je bila da to budu bele Nike patike, broj 44)
2. Kopačke (nove ili očuvane, 38-40)
3. Roleri (brojevi od 38-41)
4. Rukavice za golmana 
5. Bokserske rukavice
6. Šamponi i gelovi za tuširanje
7. Lopte (za fudbal, košarku, odbojku)
8. Kožni ranac (po mogućnosti crni)
9. Rozi plišani meda 
10. Veliki beli plišani meda (3 komada)
11. Košarkaška tabla
12. Računar (domski je u lošem stanju). 

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Ђурица Лаза Бенеч ili Snežana Đenić putem inboxa.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"