U Gudurici organizovana velika akcija prolećnog uređenja sela

U Gudurici organizovana velika akcija prolećnog uređenja sela

Autor :  apr 22, 2019

Savet Mesne zajednice Gudurica organizovao je veliku akciju na prolećnog uređenja sela.

Akcija je uspešno sprovedena u saradnji sa JKP „Drugi Oktobar“ Vršac, OŠ „Moša Pijade“ iz Gudurice, Udruženja penzionera iz ovoga sela, kao i članovima KUD-a „Vingradi“.

- Složnom akcijom izvršena je sanitarna seča drveća ispred Osnovne škole i drveća koja se nalaze u seoskom parku. Takođe je sakupljen sav otpad oko seoskog igrališta , kanala koji prolazi kroz centar sela i u samom centru sela. U seoskom parku izvršena je sadnja ukrasnog šiblja duž pešačkih staza i posađeno je cveće u cvetnim alejama. Posebno raduje učešće mladih „akcijaša“ kojih je bilo preko 30. Uz malo truda, timskog rada i pozitivne energije centar sela dobio je potpuno drugačiji izgled. ističu organizatori akcije.

Akcijom je rukovodio predsednik Saveta MZ Željko Mrdalj a na poziv predsednika Saveta radove su obišli članovi Gradskog veća Slaviša Maksimović, koji je kao član veća zadužen za ruralni razvoj  i član veća Miloš Vasić koji je zadužen za zaštitu životne sredine.
 
Na radnom sastanku koji održan posle uspešno obavljene radne akcije, predsednik Saveta Željko Mrdalj se zahvalio svim učesnicima radne akcije, i istakao da je Gudurica selo u kojem složno žive  mnoge nacije i da ih sve vezuje velika ljubav prema svom selu. „Ovo je i bila prilika da na najlepši način svi i iskažemo svoju ljubav prema svom  selu.

- Cilj je da zajedničkim radom i zajedničkim ulaganjima stvorimo što bolje uslove za život  na selu i da mladi ostanu, da se  Gudurica i dalje razvija kao turističko selo koje promoviše Vinski turizam“ naveo je Željko Mrdalj.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2021 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30