Usvojene Pregledne karte puteva, kanala i vetrozaštitnih pojaseva za KO Vlajkovac, KO Uljma i KO Izbište

Usvojene Pregledne karte puteva, kanala i vetrozaštitnih pojaseva za KO Vlajkovac, KO Uljma i KO Izbište

Autor :  apr 16, 2019

Komisija za komasaciju poljoprivrednog zemljišta Grada Vršca za područje KO Vlajkovac, KO Uljma i KO Izbište obaveštava učesnike komasacije da su, nakon razmatranja primedaba učesnika komasacije, usvojene Pregledne karte puteva, kanala i vetrozaštitnih pojaseva, odnosno Pregledne karte novog stanja za KO Vlajkovac, KO Uljma i KO Izbište.

Takođe, Komisija obaveštava učesnike komasacije da je počela sa fazom uzimanja predloga (želja) o načinu grupisanja i raspodele zemljišta koje im pripada iz komasacione mase, te poziva učesnike komasacije da u zakazano vreme pristupe u prostorije Mesne zajednice Vlajkovac, Uljma i Izbište radi učešća na usmenoj raspravi.

Ako se pozvana stranka ne odazove pozivu Komisije, smatraće se da je saglasna sa iskazom zemljišta pre uredjenja zemljišta komasacijom i da nema posebnih želja u pogledu predloga (želje) o načinu grupisanja i raspodele zemljišta.

Usvojene Pregledne karte puteva, kanala i vetrozaštitnih pojaseva, odnosno Pregledne karte novog stanja za KO Vlajkovac, KO Uljma i KO Izbište u digitalnom obliku možete pogledati: OVDE

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30