UPOZORENJE PENZIONERIMA: Zaštitite se od svojih advokata, obustavite postupke!

UPOZORENJE PENZIONERIMA: Zaštitite se od svojih advokata, obustavite postupke!

Autor :  apr 08, 2019

Lokalna vlast u Vršcu i regionalni informativni portal evršac u više navrata upozoravali su penzionere koji su tužili Grad zbog samodoprinosa za kanalizaciju, da će postati žrtve pojedinih advokata i njihovih sebičnih interesa.

Viši sud u Pančevu preinačio je prvu presudu u korist Grada Vršca, a po odluci Ustavnog suda, koji je utvrdio da je Vršcu, po tužbi penzionera, ukraćeno pravo na pravično suđenje. Uskoro će sve presude, po ovoj prvoj, biti preinačene. 

Penzioneri će se naći u nezavidnoj situaciji, jer su verovali pojedinim advokatima i opozicionim političkim grupacijama, kojima je jedini interes da nanesu štetu Vršcu i Vrščanima.

Apelujemo na penzionere kojima nisu pokrenuta izvršenja da ista stopiraju, kako bi se spasili nepotrebnih i velikih troškova, kojima su ih izložile politički motivisane persone.

Daćemo  Vam jednostavan primer. Penzioner iz Vršca, po izvršenju, dobio je na svoj račun 80.000 dinara, a njegov advokat naplatio je za to 250.000 dinara iz budžeta Grada. Penzioner, po preinačenju presude, neće vraćati samo svojih 80.000 dinara, nego i troškove koje je naplatio advokat, kao i troškove novog postupka, koji je Grad primoran da pokrene, jer je takva zakonska procedura.

Penzioneri, pitajte advokate, da li će oni solidarno sa Vama vratiti novac koji su naplatili, ili ćete vi plaćati ono što su oni već uzeli?

Ponavljamo apel, penzioneri, urazumite se i nemojte se izlagati ogromnim troškovima. Nemojte verovati opozicionim političarima koji žele vlast da prikažu lošom, kao ni advokatima čija su imena poznata našoj redakciji, a koji i dalje huškaju naše najstarije da nastave sa sudskim procesima, samo da bi još više zaradili.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Februar 2020 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29