Dokona Dragana i jariće krsti!

Dokona Dragana i jariće krsti!

Autor :  apr 05, 2019

Nebitna politička persona Dragana Rakić, čiju stranku su građani Vršca oduvali na nivo cenzusa još 2004. godine, stranku koja od onda ne može da sastavi kraj sa krajem, pokušava lično da se gradi lažima, insinuacijama i praćenjem i blaćenjem politički bitnih opcija.

Potpredsednica nečega što se sada sakuplja "sa koca i konopca", kako bi prebrodili beogradskih 2.2 odsto, pokušava da skrene pažnju sa skoro pa ugašene Demokratske stranke i činjenice da je predvodi kadar JUL, tako što opsesivno uhodi članove Srpske napredne stranke i plasira bezuspešne neistine.

Narod nije naivan. Narod zna i šta je Vršcu učinila DS sa svojim satelitima, a zna i ko je Dragana Rakić, koju je stranka zapošljavala na nekoliko lepih radnih mesta, dok je nisu uhlebili u Gradskoj biblioteci, gde sve nas građane svakog meseca košta oko 1.000 eura.

I to je ceo učinak Dragane Rakić. Njena ruka u našem džepu. Ništa nikada korisno niti je uradila, niti predložila za Vršac, za Vrščane. Žena koja neznanjem opstruira i samu sebe, besomučno pokušava da neprijatno vrištećim tonom kreira dramatične nastupe, kako bi je iko zapazio.

Sećamo se njenih javnih laži u medijima, pisanja i brisanja po društvenim mrežama, sećamo se napada na novinare i glumljenja lažne novinarke, izmišljanja nasilništva i vređanja političkih neistomišljenika,  što sada prisvajamo kao hobi "političarke" Rakićke, koja izgleda nema sopstveni život pa se bavi tuđim. 

Izgleda da joj je i na poslu, gde je za ništa debelo plaćamo, krajnje dosadno, pa ima vreme da se bavi onima koji rade. Ili je potrešena bolnom činjenicom da skupi kompletići, napadna šminka i cvet u kosi nisu u Vršcu dovoljni da ti ljudi veruju.

Autor: Open View doo snosi punu krivičnu i materijalnu odgovornost za ovaj tekst

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Oktobar 2020 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31