SNS Vršac najoštrije osuđuje vandalske činove usmerene ka destabilizaciji države

SNS Vršac najoštrije osuđuje vandalske činove usmerene ka destabilizaciji države

Autor :  mar 18, 2019

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vršcu pruža snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi protiv nasilja i očuvanju demokratskih tekovina Srbije.

- Najoštrije osuđujemo vandalske činove pojedinih interesnih grupacija usmerene ka destabilizaciji države i linču neistomišljenika.

Uskraćene za podršku naroda, razularene horde pod dirigentskom palicom tajkuna Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, kao i njihovog dežurnog potrčka, neofašističkog lidera Boška Obradovića, pretnjama linču predsedniku Vučiću, upadom u zgradu RTS-a, divljačkim pohodom na novinare i nasiljem nad pripadnicima MUP-a pokušavaju da izazovu haos i nasilničko prekrajanje izborne volje građana ne bi li se vratili na vlast i nastavili svoje pljačkaške pohode.

Podsećamo, sve ovo se dešava isplanirano, u veoma teškom trenutku za Srbiju kada predsednik Aleksandar Vučić vodi presudnu bitku za Kosovo i Metohiju ispravljajući pogubnu politiku prethodnih vlasti, a sve u cilju osiguravanja trajnog mira u regionu i sigurnog života svakog pripadnika Srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, saopštio je GrO SNS Vršac.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31