Odlični rezultati vršačkog "Foruma" i nove prilike za igrače u karijeri

Odlični rezultati vršačkog "Foruma" i nove prilike za igrače u karijeri

Autor :  feb 12, 2019

Omladinci vršačkog Kluba malog fudbala "Forum" predvođeni trenerom Nenadom Varađanom, ostvario je zapaženi uspeh na takmičenju Omladinske lige Vojvodine.

U finalnoj i odlučujućoj utakmici, Vrščani su savladali KMF "Leteći Holanđani" u Vrbasu, rezultatom 4: 6 (1:2). 

- Kao prvoplasirani na nivou Vojvodine, oni će odigrati utakmice sa svojim vršnjacima iz Srbije. Takođe, ističemo da je naš sugrašanin Radak dobio poziv selektora omladinske selekcije Srbije da se pridruži njegovom timu, a  u uži krug kadetske selekcije Srbije, mesto je opravdao i Borković  Ovi momci su primer i podstrek svim njihovim saigračima, da veruju u sebe, da budu uporni i istrajni na ovome putu, i da uz stručnu podršku i podršku uprave kluba ostvare svoje snove, ističu u KMF "Forum".

Iako značajno oslabljeni u nastavku prolećnog dela takmičenja, KMF "Forum" pozvani su da zaigraja i na  internacionalnoj, Futsal sceni.

- Poziv su dobili naši standardni prvotimci i dugogodišnji igrači KMF"Forum", Bogdanović M., Milovac S., i Morariu Eugen. Želimo im puno uspeha u daljoj profesionalnoj karijeri. Klub su napustili i Milovac B. i Pešterac F.
Na prozivku i prvu utakmicu u nastavku play off-a, pored Milovan V., Anđelković D. Lukač D., Madić N., Bogdanov N., Despotović S., Radak M., Rašić M., Lavinel J. i Borković A., dobiće priliku da za prvi tim nastupaju igrači iz omladinske selekcije. Verujemo da će iskustvo, borbenost, upornost i želja biti glavni motivi našeg tima za dalja takmičenja, kažu u KMF "Forum.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31