VUČIĆ U PANČEVU: Moramo više da radimo, moramo više da se borimo!

VUČIĆ U PANČEVU: Moramo više da radimo, moramo više da se borimo!

Autor :  feb 10, 2019

Predsednik Srbije Alesandar Vučić rekao je večeras u Pančevu, pred 15.000 građana koji su ispunili centralni gradski trg u Pančevu, da je, obilazeći južnobanatski okrug, video šta je urađeno, ali i šta je još moglo biti urađeno, te podsetio da je od kada je na vlasti otvoreno 180 fabričkih pogona, a da bi voleo kada bi u naredne četiri godine mogao još 100 da otvori.

- Video sam mnogo stvari koje smo još mogli da napravimo. Da ne kritikujem uvek samo lokalne vlasti, morali smo da budemo agilniji, brži i snažniji. Mogli smo i morali više i bolje. A video sam i stvari koje smo uspeli da prokrenemo i promenimo, dodao je on.

Vučić je naglasio da je ponosan što će krajem aprila otvoriti fabriku ZTF, najboljeg nemačkog komponentnaša, koji će zapošljavati veliki broj ljudi. - To je ono na šta sam ponosan. Fabrika će doneti mnogo novca Pančevu, zaposliće mnogo ljudi. Videćete za 10 godina kada neki drugi budu govorili o stanju, da će se mnogi setiti i reći da je ovo za vreme Vučića urađeno, kazao je on.

pa1a

Rekao je da je, svuda gde je bio, obilazeći pogone firmi, koje je ova vlast dovela da ulažu u Srbiji, kao što je fabrika pečuraka u Kovinu, čiji je vlasnik iz Indonezije, video zaposlene, koji i pored teškog rada neće da kažu da im je težak rad.

- Nisam ni znao koliko je teško prati i brati pečurke, a nijedna od tih dama, koju sam video, neće da kaže koliko je teško raditi, iako ja to vidim. One su samo rekle ''predsedniče, bolje je da imamo posao, nego da ga nemamo, objasnio je on.

Vučić je istakao da će sada morati da se radi na tome da nemamo samo radno intenzivne, već i kapitalno intenzivne investicije.

- Nedostaje nam još jedan pogon u Opovu, jedan u Kovinu, jedna malo veća fabrika u Vršcu. Voleo bih kada bih mogao još 100 da otvorim u naredne četiri godine, dodao je on.

ZTF otvara fabriku u Pančevu krajem aprila

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio danas da će krajem aprila velika nemačka kompanija ZTF otvoriti fabriku u Pančevu i zaposliti više od 1.000 ljudi. Vučić je istakao da je ta nemačka kompanija jedan od najboljih auto-komponentaša automobilske industrije.

pa1

- Više od 1.000 će zapošljavati i napraviti naučno - istraživački, odnosno razvojni centar i zaposliti one najobrazovanije, sa najvišim platama. Ta fabrika doneće mnogo novca Pančevu i zaposliti mnoge ljude.
Vučić je izrazio nadu da će se jednom, za desetak godina, ljudi setiti da je ta investicija stigla u Pančevo "za vreme Vučića".

Vučić posetio fabriku fabriku aviona "Utva"

On je obišao dva proizvodna pogona, a dočekali su ga radnici fabrike. Rukovodioci fabrike su upoznali Vučića koja vrsta gondola helikopetara će se ovde prozivoditi. Vučiću je takođe pokazan avion "Sova" koji je još u fazi probe, kao i maketa "Sove" koja služi za obuku električara i mehaničara i modifikacija krila aviona "Lasta PT 2".

pa3


Nakon toga Vučić se na centralnom gradskom trgu obratio građanima, zajedno sa premijerkom Anom Brnabić i predsednikom pokrajinske Vlade Igorom Mirovićem.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31