NAROD DEMANTOVAO OPOZICIJU: Predsednika Vučića u Kovinu dočekalo više od 2.000 ljudi

NAROD DEMANTOVAO OPOZICIJU: Predsednika Vučića u Kovinu dočekalo više od 2.000 ljudi

Autor :  feb 10, 2019

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji danas u okviru kampanje "Budućnost Srbije" obilazi Južnobanatski okrug, uz veliku podršku dočekalo je više od 2.000 Kovinaca. Predsednik im se zahvalio na iskrenoj podršci uz konstataciju da je usput pročitao komentare opozicije da ga u Kovinu niko neće dočekati.

- Hvala vam što ste došli u ovolikom broju, i da vas je 20 puta manje, hvala vam što razumete i shvatate našu politiku. Pored ZF dovešćemo još investitora za Južni Banat. Izgradićemo put Pančevo - Vršac, koji je bitan zbog rumunske granice i Temišvara, a vama građanima Kovina će posebno značiti, istakao je Vučić pred Halom za male sportove, čija izgradnja je započeta 2016. godine. Investicija je bila vredna 47 miliona dinara, što je opština Kovin finansirala iz sopstvenog budžeta. U njoj su objedinjeni Sportski savez opštine Kovin i Sportska ustanova, a u kompleksu sadrži salu za stoni tenis, borilačke veštine, kardio vežbe, šah, teretanu...

Pre Hale za male sportove, gde je razgovarao sa sportistima, predsednik Aleksandar Vučić posetio je indonežansku firmu "Delta Danube", koja je u pogon za proizvodnju i preradu pečuraka uložila četiri miliona evra do sada, a u toku je proširenje. Proizvodni kapacitet fabrike se  udvostručuje. Očekuje se da radovi budu gotovi do maja ove godine, kada će, pored postojeći 220, biti otvoreno još 50 novih radnih mesta.

kovin3

- Znate u kakvom smo ambisu bili 2012.godine i šta su nam ostavili. A sada u državnoj kasi imamo suficit, višak i nastavićemo da radimo još bolje. Svedoci ste da imamo dosta izazova kada je u pitanju Kosovo, ali mi za razliku od onih u čije vreme su Kosovo i Crna Gora proglasile nezavisnost, čuvamo i čuvaćemo naše ljude i teritoriju. Hoćemo da imate zemlju na koju ste ponosni i da vam poručim, nemojte da se sekirate kada vidite i čujete za neke proteste. Bilo je troje ljudi koji su se nešto bunili, pa su mi i na kraju i oni aplaudirali. Ne brinite, politika vešala i mržnje nikada neće pobediti politiku rada i bolje budućnosti i zbog toga Kovin i Srbija biće još bolja mesta za život, poručio je predsednik Aleksandar Vučić, obraćajući se okupljenim građanima u Kovinu.

Pored predsednika Aleksandra Vučića, u poseti Južnobanatskom okrugu su i Igor Mirović predsednik Vlade Vojvodine, Zlatibor Lončar ministar zdravlja, Nikola Selaković generalni sekretar kabineta predsednika, Ivica Kojić šef kabineta predsednika, Branko Malović sa saradnicima, Marko Blagojević direktor Kancelarije za upravljanje javnim  ulaganjima i Zoran Drobnjak direktor "Puteva Srbije".

Posetu Južnobanatskom okrugu predsednik Srbije Aleksandar Vučić završava u Pančevu, gde ga očekuje više od 10.000 ljudi.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Oktobar 2021 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31