Tigrica Marinika pati za lovcima, pa joj se priviđaju okupacije

Tigrica Marinika pati za lovcima, pa joj se priviđaju okupacije

Autor :  feb 09, 2019

Marinika Tepić, poznatija kao "tigrica" i propala balerina, očigledno pati što ne može da nosi skupocenu bundu dok kao predator progoni lovce zalutale u gustim šumama, pa joj se priviđaju okupacije i neprijatelji u Južnom Banatu.

"Tigrica" Marinika Tepić verovatno pati i što nikada više neće moći da pljačka pokrajinski budžet, kao na primer za projekat "Seks za početnike", koji nije bio namenjen niti lovcima niti srednjoškolcima, nego za renoviranje kuće Dušana Jakovljeva, njenog tadašnjeg partijskog kolege i tada visokog funkcionera LSV.

Udruženje "SKASKA" koje je sprovodilo ovaj veličanstveno propali projekat "igrice" Marinike, registrovano je na adresu Jakovljeva, tako da je oko 220 hiljada dinara potrošeno za renoviranje njegovog doma, kako bi srednjoškolci u Vojvodini više naučili o seksu. Da to nisu bile prostorije za praktičnu nastavu, ali bez posmatrača?


To nije bio prvi put da Marinika "Tigrica" Tepić deli novac udruženjima koja su registrovana na privatne kuće, čiji su vlasnici, gle čuda, članovi nekih od bezbroj stranaka u kojima je sve bila. Srećom, dolaskom nove pokrajinske administracije, prestalo se sa tom praksom, pa je na kontu "SKASKA" u 2017. godini bilo 0 dinara. 

"Seks za početnike" građane Vojvodine koštao je neverovatnih 6.7 miliona dinara. Marinika je očigledno uspešnija u progonu lovaca.

Autor: Open View doo snosi krivičnu i materijalnu odgovornost za napisano

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31