Politički diletantizam Dragane Rakić dokaz naših tvrdnji

Politički diletantizam Dragane Rakić dokaz naših tvrdnji

Autor :  jan 19, 2019

Manipulanti koji su oteli brend Demokratske stranke zarad lične promocije ili koristi trebali bi hitno da odustanu od zahteva za češćim pojavljivanjem u medijima. Njihov politički diletantizam demonstrirala je potpredsednica DS Dragana Rakić na Radio televiziji Vojvodine. Čak je i novinarka Ljubica Gojgić bila zatečena njenim neznanjem, što je kamera i zabeležila.

Ne govorimo o opštem znanju, koje ova bibliotekarka koristi kako bi uz doktorku iz JUL manipulisala prostim ljudima, nego o postulatima na kojima je Demokratska stranka osnovana i zasnovana. Govorimo o konkretnoj politici koju oni treba da zastupaju ispred naroda, umesto bolesne mržnje ka predsedniku Aleksandru Vučiću i većini u biračkom telu - članovima SNS i SPS.

Rakićka ništa ne zna o programu DS, o razlozima osnivanja ove stranke, o bitnim i ozbiljnim ljudima koji su pre ove neobaveštene bili na visokim pozicijama, jer je DS nikada nije ni interesovala. Tu je zbog lične promocije, a na štetu članova i simpatizera. Vrščanima je dobro poznata ova uzdanica i razočarenje Miodraga Babića pre osnivanja Pokreta VRER. Sada je iskoristila apatiju u članstvu, nastalu serijom loših izbornih rezultata, i manipulacijama se nametnula ovoj maloj političkoj opciji.

Manipulacija je oblik ponašanja koji služi postizanju lične koristi u svakoj situaciji bez obzira koliko to drugome štetilo ili ne. U prirodi manipulanata, popit Rakićke, jeste da sebe doživljavaju i predstavljaju "moćnim", dok ujedno glume žrtve. Te nastupe, po pravilu, prate beskonačna glupost i poniženja. Često i laži, u koje uvlače kolege i medije. Takvo ponašenje predstavlja perfidnu igru, gde ništa nije onako kako vam na prvi pogled izgleda. 

Sve to ima rok trajanja. Promaja od načina na koji je Draganu Rakić "oduvala" Ljubica Gojgić ukazuje da se ova sveća lagano gasi.  

Tekst o fenomenu "Dragana Rakić" kao uzroku nestajanja DS sa političke scene možete pročitati OVDE, a bruku Dragane Rakić u snimku uz tekst.

Autor: Aleksandar Čupić

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2021 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30