SVEDOČENJA KLISKINIH ZAPOSLENIH: "Četiri dana smo čistili Gerontološki, tretirali su nas kao ljude drugog reda"

SVEDOČENJA KLISKINIH ZAPOSLENIH: "Četiri dana smo čistili Gerontološki, tretirali su nas kao ljude drugog reda"

Autor :  jan 05, 2019

Partijski vojnik, direktor Poljoprivredne škole u Vršcu Srđan Kliska, naredio je zaposlenima da moraju na radnu akciju u Gerontološki centar u Vršcu. Rukovodioci iz Demokratske stranke morali su da budu uspešni. Gradili su svoje karijere preko tuđih leđa. Deblji kraj izvukli su radnici Poljoprivredne škole, koji nisu bili članovi DS. Da su odbili, dobili bi otkaze.

- Četiri dana smo u Gerontološkom centru nosili stari nameštaj. Rashodovanstvari, nas trojica, vozili smo u Poljoprivrednu školu, gde je većim delom uništavan. Deo se još uvek nalazi u Gambrinusu, objektu Poljoprivredne škole, počinju priču naši sagovornici koji više ne žele da ćute.

Kliska ih je na prinudni rad, jer se to drugačije ne može nazvati, vodio posle punog radnog vremena u traktorima. Bila je sezona oranja.

- Po osam sati smo orali i radili sve druge teške tekuće poslove u školi. To nam je posao. Ali, nam nije bio posao da odmah posle toga idemo u Gerontološki i nosimo stare garderobere, viseće delove, sudopere, veš mašine...nas trojica. Četiri dana smo to radili. Niko nam iz te ustanove nije pomagao. Gledali su nas kao robove, kao ljude drugogreda. Nisu nam ni koru hleba dali za ta četiri dana. 'To su Kliskini', govorilisu su međusobno uz podsmeh, kažu naši sagovornici.   

Nameštaj koji je mogao da se da u humanitarne svrhe, jer nije, kažu, bio upropašten do mere da ne može da se koristi, palili su - pod prismotrom. 

 Nadzirali su nas kao da smo lopovi, robijaši. Sada, kada čitamo kod vas na portalu o svim Kliskinim nedelima, morali smo javno da se oglasimo i ispričamo ovu priču, ističu uz ponovno sećanje na uništenu dečju garderobu iz lažne humanitarne akcije Demokratske stranke, od kojeg duša gori.

Opet ponavljam. Idite. Šetajte za njih.

Autor: Aleksandar Čupić

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2021 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30