Viši sud i Stanka Simonović nastavljaju zlostavljanje Vršca

Viši sud i Stanka Simonović nastavljaju zlostavljanje Vršca

Autor :  dec 31, 2018

Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović, isprljana uskoro dokazanim krivičnim delima nje i njene ćerke Vladane, svakim novim danom sve više potvrđuje tezu da pravosuđem južnog Banata vlada interesna grupa, klan koji čine predstavnici bivše vlasti presvučeni u advokate i izvršitelje, zaslužni i za njenu "karijeru". 

Ponovo je presudila da se sa budžeta Vršca skinu milioni! Gde je kraj mafijanju ovih likova, spremnih za debelu robiju? 

I posle odluke Ustavnog suda, u kojoj je decidno navedeno da je Gradu Vršcu ukinula pravo na pravično suđenje i u kojoj su do tančina objašnjene sve njene namerne greške, ova moralno nepodobna osoba za obavljanje bilo kakvog posla u pravosuđu, nastavlja harangu i penzionere gura u neizvesne parnice, iz kojih će kao bogataši izaći njeni tutori advokati i izvršioci. 

Ti isti advokati opljačkali su penzionere. Bili su vlast kada se penzionerima mimo zakona skidao samodoprinos, donosili su ove štetne odluke i pravili pritiske na PIO fond da penzionerima nezakonito uzimaju novac. Ti isti advokati naplatiće milione, a posledice će snositi penzioneri, njihova deca i unuci.   

Apelujemo na nadležne organe da spreče pljačku Vršca tako što će suspendovati Stanku Simonović dok Više tužilaštvo za suzbijanje korupcije u Beogradu ne završi istragu po krivičnim prijavama za sumnju u njenu trgovinu uticajem u slučaju zapošljavanja ćerke i zbog sumnje u nekoliko krivičnih dela Vladane Simonović, za koje je Stanka znala.

Znamo i da je Stanka "stručni" konsultant zamenice višeg tužioca u Pančevu Olivere Šošdean Sekulić, koja je građane Srbije koštala desetine miliona, tako što je oslobodila Krišana iz Kovačice. Prvo je loše izgradila predmet, a potom zakasnila sa žalbom jedan dan. On se debelo naplatio. 

Sličan scenario, isti glumci, pripremaju i u aferi izgradnje kanalizacije u Plandištu, gde je šteta za ovu nerazvijenu opštinu 180 miliona dinara. Šošdean hoće da odustane i tako zaštiti pljačkaše!

Autor: Aleksandar Čupić

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31