Gradonačelnica Mitrović stavila tačku na raspravu o samodoprinosu (VIDEO)

Gradonačelnica Mitrović stavila tačku na raspravu o samodoprinosu (VIDEO)

Autor :  dec 26, 2018

Novi pokušaj opozicije da na konto tužbi penzionera protiv grada Vršca , a vezano za nezakonitu naplatu samodoprinosa u određenom periodu, prukupi jeftine poene ponovo je propao.

Lažni dušebrižnici ponovo su bili bez argumenata, što su odbornici SNS i gradonačenlica Dragana Mitrović i dokazali na današnjem zasedanju Skupštine grada Vršca.

Odbornica Dragana Rakić je,  nakon obrazloženja načelnice Odeljenja za budžet i finansije Vanje Radeke o razlozima trećeg rebalansa gradskog budžeta, pokušala da nametne tezu da su penzioneri i advokati najveći neprijatelju grada Vršca. Nismo sigurni da li je u pitanju neznanje ili zla namera.

- Mi o ovom problemu možemo da se informišemo samo od naše gradonačelnice , a u to koliko je gradonačelnica kompetentna , koliko je u materiji o kojoj govori mogli smo se više puta uveriti njenom tvrdnjom da je nemoguće vansudsko poravnanje između grada Vršca i penzionera jer grad Vršac pravno lice a penzioneri su fizičko lice, rekla je Rakićka.

Odbornik Nebojša Jelić, podsetio je sugrašane da je nezakonita naplata samodoprinosa penzionerima trajala za vreme vladavine Demokrastke stranke, i da mu nije jasno zašto odbornici te političke opcije to pokušavaju da sakriju, umesto da izađu za govornicu i jano se izvinu svim grašanima Vršca , na najviše penzionerima.

- Ja sam od vas gospođo Rakić očekivao da ćete odgovoriti na pitanje gospođe Stanojlović: Kako ste vi dva i po mandata dok ste bili na vlasti uspevali da uredno skidate taj samodoprinos?. Najbolje je da vi date objašnjenje kako ste to uspeli, istakao je Nebojša Jelić.

Tačku na raspravu o samodoprinosu stavila je gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović. Opozicija nije imala šta da odgovori , što se i očekivalo , jer su pokazali da definitivno ne poznaju materiju  o kojoj diskutuju.

Pogledajte izjavu gradonačelice Vršca Dragane Mitrović vezani za samoduprinos i tužbe penzionera:

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31