LAŽ SUSTIŽE LAŽ: Nasilna Dragana Rakić izgubila kompas, bruka sve oko sebe

LAŽ SUSTIŽE LAŽ: Nasilna Dragana Rakić izgubila kompas, bruka sve oko sebe

Autor :  dec 24, 2018

"Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom" govorio je Njegoš. "Samo su dve stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost" govorio je Anštajn. Uz njih, od danas i izreka "u laži su kratke noge" karakterišu Draganu Rakić, potpredsednicu Demokratske stranke.

Rakićka je juče, puna sebe, u euforiji, na fejsbuku javno uputila fašističku preteću poruku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću "Vučiću shvati, nas dve nećemo stati". Ne tvrdimo mi da je poruka fašistička i preteća, to je mišljenje tužioca u Beogradu, po čijem nalogu je republički poslanik SNS Vladimir Đukanović, zbog poruke "Marinika shvati, nećemo stati", juče iz crkve, sa decom, priveden u UKP da daje izjavu.

djukadjuka

U prirodi Rakićke je da sebe doživljava i predstavlja "moćnom". Te nastupe, po pravilu, prate beskonačna glupost i poniženja. Često i laži, u koje uvlači kolege i medije koji joj veruju, pa je njihova objektivnost zato upitna. To nije samo njen problem, to je problem svih onih kojima se ona nudi kao vlast ili je u tim namerama podržavaju.

Danas je ili dobila po nosu ili upila naknadnu pamet. Svoj post lažirala je u "Vučiću shvati, nas dve pravimo najbolje pite". Na fotografiji su ona i Tanja Vešović, nekadašnja vedeta JUL, danas predsednica DS u Vršcu, koju takođe karakteriše bahata arogancija. Gde nestade "hrabrost" lidera urnisane DS u Vršcu?

Da podsetimo, juče je televizija N1 pitala ministra Nebojšu Stefanovića zašto je Rakićka dobila otkaz u Gradskoj biblioteci u Vršcu. Bio je to neviđen blam, jer je u pitanju teška laž, koju su mogli da saznaju samo od svoje miljenice, koju bestidno štite od nepostojećih napada. 

Lažna novinarka Rakić, koju su stvorili Dinko Gruhonjić i predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović, kako bi je odbranili na sudu zbog javno objavljenih uvreda medijima, nasankala je N1, koja se predstavlja kao ozbiljna televizija. Tako je navukla i Mariniku Tepić da je lada niva u Lučanima vlasništvo Gradskog muzeja u Vršcu. 

Laž zarad političke promocije, očigledno je model ponašanja Rakićke. Kada je sin tajkuna Dragana Tikića kolima namerno udario potpisnika ovog teksta (priznao krivično delo, koje nije klasifikovano kao pokušaj ubistva), dušebrižnici na čelu sa Rakićkom tvrdili su da se novinar, koji je pisao o uzurpaciji državnih oranica (što je omogućila upravo opozicija dok je bila vlast) - sam bacio na auto.

Očekujemo od tužioca da naloži policiji da uzme izjave od Rakićke i Vešovićke zbog javno upućene fašističke pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, što do sada nije učinjeno iako imaju saznanja.  Jesu li one zaštićene, za razliku od republičkog poslanika Đukanovića, čijoj porodici se otvoreno preti vešanjem i streljanjem, ili je naša tvrdnja da interesna grupa upravlja delom pravosuđa dobila konačnu potvrdu? 

- Vučićeva diktatura dovela je do toga da oni koji ga prozivaju za diktatora dobijaju nagrade od vladinih institucija, upadaju u policijske stanice, prete njemu, njegovoj porodici, ali i svim njegovim najbližim saradnicima, najavljuju da će ga rušiti na ulici, prete da će blokirati institucije... I sve to, bez ikakvih posledica!!! Nasuprot tome, Vučićeva diktatura dovela je do toga da njegovi saradnici kao bele lale idu i nedeljom u policiju po nalogu tužioca i po hitnom postupku, sa sve decom, moraju da daju izjave za izmišljene pretnje onima koji njega smatraju diktatorom, objasnio je Vladimir Đukanović. 

Autor: Aleksandar Čupić, glavni i odgovorni urednik portala eVršac

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31