ODRŽAN PARASTOS U DS: U Vršcu osnovan Savez za Srbiju, lica prisutnih sve govore

ODRŽAN PARASTOS U DS: U Vršcu osnovan Savez za Srbiju, lica prisutnih sve govore

Autor :  dec 23, 2018

Savez za Srbiju, skraćeno SzS, ili kako ih narod zove "Svako za sebe", osnovan je danas u prostorijama Demokratske stranke u Vršcu. Izgleda, na žalost okupljenih. Lica kao na parastosu oslikavaju pravo stanje i mišljenje o onima koji će im deliti zadatke.

Među malobrojnim okupljenim aktivistima dominirali su članovi Demokratske stranke, koji su se jedva pomirili sa činjenicom da im je predsednica Tatjana Vešović nekadašnja vedeta JUL. Ali, od kada im je Milucu Živkov (SPS), kao uvaženi gost, bio u prostorijama, shvatili su da je stranka u trpnom stanju. 

prva

Sada, uz Vešovićku, zadatke će im deliti i Zoran Tomić sa krivičnom prijavom za zloupotrebu gradske imovine, Borislav Žajski dverjanin iz Lučana, penzionerka Dragica Stanojlović sa sumnjom u rad "na crno" i zeleni Budimir Buda Babić. Oni su bili jedini nasmejani u prostoriji punoj tužnih lica zagledanih u pod.

Tomić je napustio DS i otišao kod Jeremića kada su kadrovi JUL preuzeli DS, a Žajski, Stanojlović i Babić nikada nisu krili animozitet prema ovoj stranci, koja je nekada autoritarno vladala Vršcem, sve dok vlast nije p(r)odala Pokretu VRER Miodraga Babića.

druga

Međutim, najveća netrpeljivost iskazana je prema zvaničnom fotografu i snimatelju ovog skupa Draganu Donduru Doši, nekadašnjem radikalu i kratko predsedniku SNS, koji je 2008. godine snimao kako iz kamiona od 10 tona funkcioneri DS ispred svog sedišta (gde se i ovo večeras dešavalo) istovaraju pakete koje su kasnije delili glasačima u predizbornoj kampanji.

Autor. Aleksandar Čupić, glavni i odgovorni urednik portala eVršac

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31