Ovako izgleda ona koja brani kriminalce i lažove

Ovako izgleda ona koja brani kriminalce i lažove

Autor :  dec 20, 2018

Odbornica Dragana Rakić, koja je javno tvrdila da Branislav Lazin, osuđen na tri godine zatvora zbog nekoliko kilograma marihuane, nije pravi diler, sada za skupštinskom govornicom brani Srđana Klisku,  kojeg naša redakcija javno optužuje i koji je pod tužilačkom istragom zbog sumnje da krši zakon kao direktor Poljoprivredne Škole.

- Jedina loša stvar i Marinike i mene i Srđana Kliske je što nismo preleteli u Srpsku naprednu stranku. To je jedini naš greh. Moj jedini greh je što sam potpredsednica DS i zato sam ovde izložena najgorim mogućim uvredama i poniženjima koje jedna žena i ljudsko biće može da ima, reče Rakićka, koja u obesnim nastupima otvoreno vređa ljude. 

Da podsetimo da je ona kreator laži o šamaranju gradonačelnice Mitrović i autor brojnih javnih uvreda upućenih medijskim radnicima i političarima koji se usuđuju da ne misle kao ona. Jedna od tih uvreda bila je, baš danas, upućena i narodnoj poslanici Tanji Tomašević Damnjanović, Vrščanki iz ugledne porodice, što nije nešto sa čim bi Rakićka iz Sremske Mitrovice, udata u Vršcu, trebalo da bude upoznata, jer je ona, za sebe, u Vršcu, "centar sveta".

- Zašto eVršac ne piše o našoj narodnoj poslanici? Mi imamo našu narodnu poslanicu. Tanju. Zaboravila sam joj prezime. Ja ni ne znam šta ta žena radi. Morala sam da je guglam tu dok sam sedela. Da vidim kako se zove naša narodna poslanica iz SNS. Da li se ta žena bori za interese nas Vrščana tamo u Narodnoj skupštini?, pita ironično Rakićka.  

Shvatamo da Branislava Lazina, organizatora propalih opozicionih protesta u Vršcu, brani jer joj je prijatelj i zato što smo mi pisali da je diler. Shvatamo da brani Srđana Klisku, bivšeg potpredsedsednika GrO DS u Vršcu, jer joj je prvi komšija i najbolji prijatelj i zato što mi pišemo da krši zakon. Shvatamo da brani svog idola Mariniku koja još samo u SNS nije bila, jer neće da je prime. S kim si takav si. Zato o narodnoj poslanici SNS i ne zna ništa. 

Ili je i to, Rakićka, mržnja medija prema vama prepoštenima? 

Pitamo: Imate li vi, Rakićka, među tih desetak članova koji su preostali u DS, nekoga ko ne uzgaja marihuanu, ko nije predmet tužilačke istrage ili nekog ko ne izgovara laži o Vršcu i Vrščanima poput Marinike, što smo i dokazali? Ili je to model ponašanja koji naturate Vrščanima, dok su vam usta puna lažnog poštenja? 

Da se vratimo na ilustraciju. Po onome što znamo, a znamo mnogo i pamtimo dugo, ovako izgledaju oni koju su već 6. oktobra tajkunima prodali 5. oktobar - za budžetske platice u javnom sektoru, koje i danas primaju.

p.s. Pozdrav sa Kopaonika, od Karaleje, majstora razgibavanja

Autor: Aleksandar Čupić, glavni i odgovorni urednik portala eVršac

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31