BAROŠ: Državni organi da ispitaju rad "na crno" dr Stanojlović

BAROŠ: Državni organi da ispitaju rad "na crno" dr Stanojlović

Autor :  dec 20, 2018

Predsednik Skupštine grada Vršca Nenad Baroš, u okviru rasprave o budžetu za 2019. godinu, naveo je zalaganja lokalne vlasti na suzbijanju sive ekonomije, a zatim je pozvao državne organe da provere informacije da penzionisana dr Dragica Stanojlović, inače odbornica, radi "na crno".

- Imamo primer zdravstvenog radnika, specijaliste, rekao bi narod stručnjaka iz određene oblasti. U reonu Sterijine ulice, u istom potezu pored uredno prijavljenih specijalističkih ordinacija, ordinira i privatna praksa iz neuropsihijatrije, neprijavljena. Glavni akter je osoba koja, gle čuda, ima isto ime i prezime kao naša odbornica Dragica Stanojlović, rekao je Baroš.

Dok je predsednik lokalnog parlamenta još bio za govornicom, krajnje nekulturno, odbornice Rakić i Stanojlović, upućivale su Barošu verbalne i pretnje neprikladnom gestikulacijom, što nije svojstveno damama.

- Pozivam nadležne organe da istraže ove radnje i najoštrije kazne aktera, u slučaju dokazane sumnje kao primer drugima. Nemojte da mi upućujete uvrede, molim vas. Postoji ovde govornica, namerno sam vas spomenuo imenom i prezimenom da mi replicirate. Možemo tu da se borimo, biće mi, čak šta više, zadovoljstvo, rekao je Baroš.

Odbornica Stanojlović je dobacivala da ona živi u Sterijoj ulici, a jedini komentar joj je bio "sram vas bilo", što nije argument protiv jasno iznešene optužbe.

- Ovo je sramno što ste me napali. Ja sam u penziji od 16. godine. Ovo je jako sramno i bedno da ste dotle stigli. Ja živim u Sterijinoj, tu je moj stan i ne radim privatno, tvrdila je dr Stanojlović, iako se po neverbalnoj komunakciji moglo, možda, zaključiti i drugačije.

Biće zanimljivo sačekati rezultate istrage nadležnih organa, pogotovo što će predmet istrage biti neko ko drugima često zna da propoveda o moralu.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31