DR MIJATOVIĆ: Dragana Rakić je mentalno obolela!

DR MIJATOVIĆ: Dragana Rakić je mentalno obolela!

Autor :  dec 20, 2018

Dr Predrag Mijatović odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini grada Vršca  ocenio je danas na sednici lokalnog parlamenta da je odbornica Demokratske stranke Dragana Rakić mentalno obolela i javno je pozvao da prestane sama od sebe da pravi nekakvu žrtvu.

- Ovo što je izneseno tužnim, plačljivim glasom, sažaljevajući samu sebe, i što se građanima Vršca predstavlja kao ugnjetavana, vređa ne samo odbornike nego i zdrav razum svih ovih ljudi. Govorila je da je ona, na neki način, napadnuta. Mislim da ona napada samu sebe, a to predstavlja kao napad drugih, rekao je dr Mijatović. 

Dr Mijatović je naglasio da njeno neartikulisano ponašanje i agresivni nastupi za govornicom vređaju zdrav razum, a zatim je od odbornice Rakić zatražio javno izvinjenje, jer je prisutne u skupštinskoj sali nazvala fašistima?!

- Tražim javno izvinjenje od gospođe Rakić, koja je pred medijima izjavila da je ovo fašistički režim. Molim da se to sankcioniše. Ovakva izjava podleže i krivičnoj odgovornosti. To nije više sloboda govora. To što govori gospođa Rakić, to je već domen upravo delokruga rada dr Stanojlović, a to je psihologija. Gospođa Rakić je mentalno obolela, kada već ovako nešto može da kaže, istakao je dr Mijatović.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31