USPELA POTRAGA: Pronađen Vrščanin u Lučanima!

USPELA POTRAGA: Pronađen Vrščanin u Lučanima!

Autor :  dec 16, 2018

Posle laži samestalne poslanice Marinike Tepić da je u Lučanima videla vozilo Gradskog muzeja u Vršcu, redakcija portala eVršac se dala u potragu i pronašla Vrščanina u Lučanima. To je Borislav Žajski iz Dveri, organizacije čiji su članovi jutros u Kotraži fizički napali meštanku Danijelu Luković.

Znamo šta "tigrica" radi u Lučanima (nedelja je, lovci su blizu), ali šta Žajski radi u Lučanima, tik uz Boška i druge članove ovog sponzorisanog pokreta, koji su došli iz cele Srbije sa jasnom namerom, da izazivaju incidente i da pokušaju da prekinu glasanje na što više biračkih mesta.

Jutros, dok su se na biračkom mestu iživljavali nad Danijelom Luković, uzvikivali su da im policija ne može ništa, kako bi meštanima uterali strah u kosti i oterali ih sa birališta. Kada je policija došla, oni su se razbežali. Međutim, policija je otkrila organizatore i počinioce i prema njima postupa u skladu sa zakonom.

Deo Boškovog plana je uspeo. Izazvao je nerede, a sada policiju, koja privodi huligane koji biju žene,  želi da optuži za "hapšenje opozicionih aktivista". Kasnije, kada doživi debakl na izborima, tvrdiće da se "desila izborna krađa", što je deo pažljivo pripremljene izdajničke strategije.

Cilj Boška i njegovih pajtosa nije pobeda na bilo kojim izborima, jer ništa na tom polju nisu ni radili. Cilj su im dalji pokušaji destabilizacije Srbije, za potrebe Haradinaja i njegovih tutora sa zapada. Optužiće vladajuću SNS za krađu, kako bi i ovu izmišljotinu probali da prikače na spisak navodnih nesloboda u Srbiji.

Boško, pročitan si. Žajo, šta radiš u Lučanima?

Pogledajte izjavu napadnute Danijele Luković

Autor: Aleksandar Čupić

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31