Preletačica Marinika Tepić ne može da se prebroji, jer je sama

Preletačica Marinika Tepić ne može da se prebroji, jer je sama

Autor :  dec 14, 2018

Preletačica Marinika Tepić, posle ko zna koliko stranka, ostala je sama. Ne zato što ona tako hoće, nego zato što je niko neće. Ostao joj je još samo Boškić, lažni ljotićevac, kojem su puna usta porodičnih vrednosti, a flertuje sa rasturačicama brakova.

Ovo dvoje, iako tvrde da su dijametralno različiti, ipak imaju par zajedničkih interesa - pare od patkice, interes za zlatne mostove i seks sa početnicima i prebijanje neistomišljenika, makar to bile i žene. To što lažu, to im je u prirodi. 

Ipak, kažu svedoci, "jedna noćna kafa u skupštini ne čini proleće". Sada je neće ni on. Šta li političari toliko pogano vide u ovoj maloj preletačici? Da li im smeta brzina kojom ih zavede, ili brzina kojom ih ostavi? Niko nije nigde ostavio pisani trag, koji bi budućim naraštajima, poput Boškića, ukazao na zlo koje vreba...

Koliko li ih je sramota ove pojave? Sve ih je izmanipulisala i pokušala na njihovim političkim kosturima sebi da stvori karijeru! A oni ćute! Sada, kada znaju, zašto ne priznaju da je ona samo prazna ljuštura, lažna političarka i iskrena lažovčina.

Da podsetimo da je dotična imala šansu i iskoristila je onako kako najbolje zna. Dok je glumila vlast u Vojvodini, lično je stvorila nekoliko afera koje nadležni organi istražuju. Period njene vlasti dokazuje da ne preza od ozbiljnih prevara, zbog kojih će, na kraju, morati i u zatvor.

Autori: Aleksandar Čupić i Miroslav Milakov

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30