Tekstovi urodili plodom. Pokreću se istrage protiv Stanke i Vladane Simonović!!!

Tekstovi urodili plodom. Pokreću se istrage protiv Stanke i Vladane Simonović!!!

Autor :  dec 12, 2018

Protiv Stanke Simonović vodiće se istraga zbog sumnje da je izvršila krivično delo trgovina uticajem, a protiv njene ćerke Vladane u vezi eventualnih nezakonitosti prilikom ostvarivanja prava na stručnu praksu u Osnovnom sudu u Pančevu.

Viši javni tužilac Nebojša Živković obavestio nas je da se tekstovi RTV Pančevo i portala „Evršac“ smatraju krivičnm prijavom, i kao takvi prosleđeni su nadležnom organu, u ovom slučaju beogradskom odeljenju Višeg tužilaštva za suzbijanje korupcije. Mala pobeda pravde, ali ne i konačna!

Bez obzira na ovu činjenicu nećemo odustati i svakodnevno ćemo objavljivati nove informacije i činjenice sve dok pravda ne bude sprovedena i dok javnost ne bude zadovoljna.

Sada javno pozivamo Višeg tužioca Nebojšu Živkovića da pokrene disciplinski postupak protiv Olivere Šošdean Sekulić pošto postoje ozbiljne sumnje da je „zakasnila“ sa žalbom, već da je to uradila sa namerom, u predmetu koji se vodio protiv Miroslava Krišana, alfe i omege DS u južnom Banatu.

Osobe koja sada šeta slobodna, zato što je Olivera Šošdean Sekulić „zaboravila“ da podnese žalbu za „samo jedan dan“, čime je predmet pao u vodu. Šta se desilo sa 64 miliona dinara gradjana Kovačice?

Postavljano i pitanje koliko krivičnih postupaka ste pokrenuli zbog javno obelodanjenih afera pripadnika bivšeg režima i njima bliskim tajkunima u Južnom Banatu?

Dokle će građani biti taoci jedne interesne grupe iz vremena DS?

Autori: Miroslav Milakov i Aleksandar Čupić

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31