Fenomen "Dragana Rakić" uzrok nestajanja Demokratske stranke

Fenomen "Dragana Rakić" uzrok nestajanja Demokratske stranke

Autor :  dec 06, 2018

Nestajanje DS sa političke scene je činjenica. Započelo je ubistvom dr Zorana Đinđića, nastavilo se blamažom Srbije zbog Borisa Tadića, a završava se zamišljenim licem njihovog tvorca Dragoljuba Mićunovića, koji ni sam, na sastancima stranke, ne može da shvati kako su dozvolili pojavu fenomena nazvanog "Dragana Rakić". Mićun zna, ali ne može da spreči. Zato okreće leđa i sa osmehom izlazi kroz "otvorena vrata".

Odlaskom pametnih, školovanih i poštenih ljudi, koji su dve decenije gradili Demokratsku stranku, otvorio se ogroman jaz. Što se Vršca tiče, bezidejni, depresivni vakuum, nastao totalnim debaklom, iskoristili su tajkuni i ubacili prepakovane članove JUL, koji su oteli brend i na pozornicu izveli dokone bogate domaćice u skupim kompletićima.  

Doneli su i "harizmu" Mire Marković, kojom pune ove prazne ljušture, sa cvetom u kosi. Doneli su neosnovanu aroganciju, bučnu agresiju, tešku laž, besnu zavist i neutoljivu žeđ za samopromocijom. Samo napujdaš i pustiš. Nema veze kako će se završiti, bitno da se laje. Svakako će, posle izbora, tvrditi da sa njima nemaju ništa. Dodajmo tome i utapanje u milionerski savez trojice maksimalno okaljanih, koji davno, zgađeni, od ovih pobegoše.

Rezultat DS, 2.2 odsto na beogradskim izborima, za Vršac, prema anketama, pokazaće se nedostižnim. Kod naroda očigledno ne prolazi spinovanje medija o lažnim žrtava i sakrivanje iza reči "žena". Te mediji koji ih objektivno kritikuju crtaju metu, te nepostojeća lica prete otmicom deteta i batinama, pa sve to nafiluju izmišljenim mobingom...

A one svakodnevno našminkane, doterane, nasmejane, bez ikakvih briga, trčkaraju, idu na književne večeri, u skupe restorane, na letovanja, zimovanja i šopinge na drugim kontinentima, sve zahvaljujući dobro plaćenim poslovima (4.000 evra mesečno prim. aut.) za Grad i Državu, koji ih, kao, kinje?! Niko o njima ni ne razmišlja.

U isto vreme, njihovi finansijeri u Vršcu džipovima gaze novinare, aktivisti zadojeni totalnom agresijom u Lučanima prebijaju šezdesetčetvorogodišnje žene, u Beloj Crkvi pale imovinu neistomišljenika, pozivaju na silovanja, ubijanja, a u skupštinskim klupama najavljuju proterivanja i otvaranja logora... demokratski, ili fašistički? I čemu zamena teza? Svakako nemaju glasače.

Da kopne, da ih nema, pokazuje i njihova aktivnost na terenu, po kojoj su bili poznati. Nekada su ih zvali "dorsi", zbog akcija od vrata do vrata, nekada su držali sastanke sa sugrađanima u mesnim zajednicama...danas, ni na kafu ne mogu da se skupe, a kamoli da budu vidljivi građanima. Nestali su. Istina se ne može sakriti poturanjem laži u par niskotiražnih medija.  

Autor: Aleksandar Čupić, glavni i odgovorni urednik portala eVršac

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31