Vršac u rijalitiju političke starlete Dragane Rakić

Vršac u rijalitiju političke starlete Dragane Rakić

Autor :  nov 14, 2018

Prva vršačka politička starleta, Dragana Rakić, toliko je zaokupljena sobom i potrebom da bude bitna, da ne vidi da je sama u svom imaginarijumu. Žalosno.

Jadno želeći da bude neko, mazohistički sama sebi postavlja pitanja i na ista odgovara. Tužno je ikoga, u tim godinama, videti da se tako ponaša. Nažalost, krajnji stadijum je sustiže. Paranoja je uništava naočigled svih. Tužno.  

Tužna je i činjenica da je njena "politička karijera" u stranci, koja je odavno statistička greška jer je narod pogođen njihovom tiranijom tako želeo, počela odlaskom svega pametnog. Ostadoše njih par, a ona se "nametnula". Pored nje, tu su još vedete nekadašnjeg JUL-a i po koji propali povrtlar. Normalni se sklonili. 

I udružila se. U Vršcu sa izvetrelom koka-kolom, a u Srbiji sa tajkunskim lobijem koji ne žali pare da joj za izlive nekontrolisanog besa obezbedi prostor u medijima, kako bi lagala u nedogled. Po tim tekstovima, koji pravim novinarima nanose nemerljivu štetu, vidi se da njom gospodari iskonsko zlo. Ona mrzi sve što je uspešno.  

Njoj smeta Vršac. Njoj smetaju Vrščani. Svaku priliku koristi da kaže ili napiše nešto loše o gradu, čijem razvoju nije ničim doprinela. Otvoreno pitam: Šta je Dragana Rakić uradila za Vršac, pa da je Vrščani, koje mrzi jer je politički ne podržavaju, mesečno plaćaju oko 100.000 dinara? Toliko svi mi plaćamo da ova politička starleta ne radi ništa. 

Vrhunac je njeno lažno predstavljanje, u svrhu samodokazivanja pred sopstvenim ogledalom. Nikoga to više ne može da zavara. 

Da li bi se iko, ko sam sebe naziva borcem za ženska prava, tako brutalnim lažima ostrvio na gradonačelnicu Draganu Mitrović, koja za Rakićku nije ni žena, ni majka, ni sestra, ni ćerka...? Ko je to Rakićki dao za pravo?
Da li bi iko, ko je smenjen sa radnog mesta da bi došao bolji, skičeći izmišljao mobing od kolega i direktorke koja je vodi na sve proslave i očigledno toleriše da se, u radno vreme, zbog promašene politike, švrćka po Srbiji? 
Da li bi iko normalan izmišljao da je nekome potreban, da je pozivan i da je sa nekim nebitnim razgovarao, i da, u isto vreme, članove drugih političkih opcija, bez obzira kojih, naziva šljamom? Čime su to ti ljudi, naši sugrađani, zaslužili? Za ovu političku starletu, očajno željnu pažnje, oni očigledno nemaju porodice, prijatelje, kumove i poželjno ih je vređati? 

Jeste da ona blama nema, ali ako je igde napaćenu sretnete, pružite joj topao i nežan zagrljaj. Teško je biti sam, čak i kada si svojevoljno zatočen u sopstvenom imaginarijumu. Niko tako tužnu sudbinu ne zaslužuje, pa ni ova naša - politička starleta.

Autor: Aleksandar Čupić glavni i odgovorni urednik portala eVršac

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31