Otvoreno renovirano dečje igralište u vršačkom vrtiću "Bubamara"

Otvoreno renovirano dečje igralište u vršačkom vrtiću "Bubamara"

Autor :  okt 23, 2018

Mališani vršačkog vrtića "Bubamara" zahvaljujući sredstvima prikupljenim humanitarnom karticom "Veliko srce" i istoimenom projektu koji realizuju Eurobanka i Fondacija "Ana i Vlade Divac", dobili su obnovljeno dečje igralište.

U dvorištu vrtića postavljene su nove, zanimljive i edukativne sprave, a stare su obnovljene kako bi bile bezbednije za dečiju igru.

Za zabavu u novim drvenim kućicama, letnjim učionicama i na poligonu izdvojeno je 1.2 miliona dinara.   

bubamaradeca20812345fe

Svečanom otvaranju igrališta, pored predstavnika domaćina PU "Čarolija" i grada Vršca , prisustvovali su i predstavnici Eurobanke i Fondacija "Ana i Vlade Divac.

U ime grada i gradonačelnice Dragane Mitrović, na realizaciji projekta zahvalio se član Gradskog veća Veljko Stojanović, istakavši značaj ove humanitarne investicije koja je od nemerljivog značaja za mališane našeg grada.

igralistebubamara2018veevgggg

Od 2010. godine, kada je projekat "Veliko srce" pokrenut, obnovljeno je skoro 50 igrališta u dečjim vrtićima, kao i veliki broj prostorija u školama i zdravstvenim ustanovama u kojima borave deca.

Zahvalnost što je  Vršac jedan od gradova u kome je realizovan projekat onatorima je uputila direktorka PU "Čarolija" Emilija Dangubić.

- Radosni smo što su vrtići širom Srbije deo projekta i što će zahvaljujući njemu od danas i mališani jednog od najvećih vršačkih vrtića, vrtić  "Bubamara" imati mogućnost da se igraju i zabavljeju na igralitu koje zadovoljava sve bezbedonosne standarde. istakla je direktorka Dangubić.

bubamaraigraliste2018vsesev

- Zahvaljujući našim klijentima i u saradnji sa Fondacijom "Ana i Vlade Divac" kroz projekat "Veliko srce", izdvojili smo sredstva kako bismo u jednom od najvećih vrtića Vršca postavili novi mobilijar. Od sada će više od 300 mališana imati priliku da uživa na novom i bezbednim igralištu, pritom kroz igru učeći i pripremajući se za nove izazove, izjavila je Magdalena Tatić, direktor Sektora kredita i kreditnih kartica Eurobank.

vrsacvrticevbubamara2018ev

- Već osam godina Eurobanka i Fondacija Ana i Vlade Divac kroz projekat „Veliko srce“ pomažu obnovu igrališta u vrtićima, školama i zdravstvenim ustanovama a sa ciljem da deci omoguće bolje uslove za odrastanje i obrazovanje. Naš najveći poklon je njihovo srećno detinjstvo, rekla je Ana Koeshall, direktor Fondacije Ana i Vlade Divac koja je partner Eurobanke u projektu.

Zahvaljujući akciji, desetine hiljada mališana širom Srbije dobili su kvalitetne uslove za igru, učenje i srećnije detinjstvo. Kartica koja ima veliko srce - MasterCard kartica "Veliko srce" – je standardna kreditna kartica, ali je njena krajnja namena usmerena ka poboljšanju uslova za bezbrižnije odrastanje dece u Srbiji.Građani koji se odluče za ovu karticu njenom upotrebom doprinose važnom humanom cilju - rekonstrukciji škola i igrališta i  uvođenje biblioteka u predškolske i školske ustanove širom Srbije.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31