Sutra svečano otvaranje renoviranog igrališta u vršačkom vrtiću "Bubamara"

Sutra svečano otvaranje renoviranog igrališta u vršačkom vrtiću "Bubamara"

Autor :  okt 22, 2018

Mališani vršačkog vrtića "Bubamara" zahvaljujući sredstvima prikupljenim humanitarnom karticom "Veliko srce" i istoimenom projektu koji realizuju Eurobanka i Fondacija Ana i Vlade Divac“, dobili su obnovljeno igralište, sa novim  mobilijarom  za bezbrižniju i sigurniju igru.

Otvaranje  novopostavljenog dečjeg igrališta sa zanimljivim i edukativnim spravama zakazano je za sutra 23. oktobar.

Osim novog mobilijara, u okviru projetka stari mobilijar je obnovljen kako bi bio bezbedniji za dečiju igru.

Za zabavu u novim drvenim kućicama, letnjim učionicama i na poligonu izdvojeno je 1.2 miliona dinara.  

Eurobank i Fondacija Ana i Vlade Divac su od 2010, kada je projekat „Veliko srce“ pokrenut, obnovili skoro 50 igrališta u dečijim vrtićima, kao i veliki broj prostorija u školama i zdravstvenim ustanovama u kojima borave deca. Zahvaljujući akciji, desetine hiljada mališana širom Srbije dobili su kvalitetne uslove za igru, učenje i srećnije detinjstvo.

Kartica koja ima veliko srce - MasterCard kartica „Veliko srce“ – je standardna kreditna kartica, ali je njena krajnja namena usmerena ka poboljšanju uslova za bezbrižnije odrastanje dece u Srbiji.

Građani koji se odluče za ovu karticu njenom upotrebom doprinose važnom humanom cilju - rekonstrukciji škola i igrališta i  uvođenje biblioteka u predškolske i školske ustanove širom Srbije.

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Avgust 2020 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31