U vršačkim i plandištanskim školama počinju predavanja o prevenciji zloupotrebe psihoaktivnih supstanci

U vršačkim i plandištanskim školama počinju predavanja o prevenciji zloupotrebe psihoaktivnih supstanci

Autor :  okt 19, 2018

Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije u saradnji sa nadležnim zavodima za Javno zdravlje  u cilju  prevencije zloupotrebe psihoaktivnih supstanci, širom Srbije organizuju sastanke sa  direktorima osnovnih i srednjih škola . Sastanku u Gradskoj kući u Vršcu prisustvovali su direktori škola sa teritorija grada Vršca i opštine Plandište .

Tema sastanka bila je organizacija i početak predavanja u vršačkim i plandištanskim školama, za nastavnike, učenike i njihove roditelje, a sa ciljem prevencije zloupotrebe psihoaktivnih supstanci. 

Predavači su bili dr Dušica Kirilov i dr Vukašin Perović specijalisti psihijatrije u Specijalnoj bolnici "Dr Slavoljub Bakalović", Suzana Pronić, master biohemije i Marko Rašić, diplomirani vaspitač iz Kancelarije za mlade grada Vršca.

Koordinator akcije za grad Vršac i opštinu Plandište je Tatjana Nikolić članica vršačkog Gradskog veća. 

Kako je najavljno na sastanku,  predavanja će početi 1. novembra ove godine.

Edukatori – predavači su prošli potrebnu obuku u Institutu za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ i Zavodu za javno zdravlje Pančevo.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30