Urađena delimična sanacija divlje deponije u Straži

Urađena delimična sanacija divlje deponije u Straži

Autor :  okt 17, 2018

Grad Vršac je u saradnji sa JKP "Drugi oktobar" organizoavao još jednu sanaciju divlje deponije, ovog puta u Straži.

Reč je o sanaciji koja je organizovana u okviru velike kampanje sanacija svih divljih deponija na teritoriji grada Vršca.

U Straži je izvršena je delimična sanacija jedne od najvećih divljih deponija na teritoriji vršačke opštine.

- Ovu deponiju, zbog njene veličine, nije bilo moguće u potpunosti ukloniti. Očišćeni su pristupni putevi ka deponiji jer je otpad bio tako odlagan da samoj deponiji nije bilo moguće ni prići. Uklanjanjem jedanaest deponija u gradu i selima lokalna samouprava zavšila je ovogdišnji deo posla, dok će deponija u Straži početkom sledeće godine biti potpuno uklanjena, a nastaviće se uklanjanje i preostalih deponija u vršačkim selima, najavlju iz Gradske uprave.

sqnacijarsvcstraza210876gtfr

Ovako ambiciozan plan za sledeću godinu Grad Vršac nastaviće da realizuje u saradnji sa JKP "Drugi oktobar" koji je i ove godine obavio sve tehničke poslove oko uklanjanja deponija.

Nadležni ponovo apeluje na stanovnike naseljenih smesta da, u cilju zaštite životne sredine u kojoj živimo, pravilno odlažu sav otpad kako bi se sprečilo stvaranje novih deponija,  i podsećaju da su u ovaj projekat uklanjanja divljih deponija uložena i znatna budžetska sredstva.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30