Savet za bezbednost saobraćaja grada Vršca na stručnom seminaru predstavio primer dobre prakse - "Edukaciju traktorista"

Savet za bezbednost saobraćaja grada Vršca na stručnom seminaru predstavio primer dobre prakse - "Edukaciju traktorista"

Autor :  okt 15, 2018

Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije u saradnji sa lokalnim samoupravama i drugim subjektima zaduženim za uspostavljanje sistema bezbednosti saobraćaja u Republici Srbiji, organizovala stručni seminar na temu „Unapređenje sistema bezbednosti saobraćaja“ – USBS, na kome je Savet za bezbednost saobraćaja grada Vršca je na stručnom seminaru predstavio primer dobre prakse - edukaciju traktorista. 

Savet za bezbednost saobraćaja grada Vršca, poslednjih šest godina pre prolećnih poljoprivrednih radova sprovodi edukaciju traktorista po naseljenim mestima grada Vršca, a 2018. godine, takvu edukaciju sproveo je i u  gradu.

Uz podršku Agencije za bezbednost saobraćaja, Savet za bezbednost saobraćaja grada Vršca  je unapredio svoj rad na edukaciji  traktorista, a predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja grada Vršca Miloš Vasić je od strane Agencije za bezbednost saobraćaja, nagrađen zahvalnicom za značajan doprinos u radu na unapređenju rada sa traktoristima i vozačima poljoprivradnih mašina.

- To je ujedno i veliko priznanje radu Saveta za bezbednost saobraćaja ,  što nas ujedno i obavezuje da svojim stručnim radom i aktivnostima, nastavimo da dajemo još veći doprinos unapređenju bezbednosti saobraćaja na teritoriji grada Vršca, rekao je Vasić.

Glavni cilj ovog stručnog seminara bio je jačanje kapaciteta rada lokalnih saveta i razmena primera dobre prakse lokalnih samouprava, uz podršku svih nadležnih institucija u oblasti bezbednosti saobraćaja na teritoriji Republike Srbije.Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije u saradnji sa lokalnim samoupravama i drugim subjektima zaduženim za uspostavljanje sistema bezbednosti saobraćaja u Republici Srbiji, organizovala je proteklog vieknda na Kopaoniku, stručni seminar na temu „Unapređenje sistema bezbednosti saobraćaja“ – USBS.

Ovogodišnji seminar je okupio veliki broj predstavnika lokalnih samouprava i saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja, Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, Ministarstva finansija i drugih subjekata važnih za upravljanjem bezbednošću saobraćaja u Republici Srbiji.

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30