U Vršcu počela sa radom Specijalistička lekarska ordinacija "Hirurgija Đorđev"

U Vršcu počela sa radom Specijalistička lekarska ordinacija "Hirurgija Đorđev"

Autor :  okt 06, 2018

U Vršcu , podno Vršačkog brega u ulici Mate Matejića 7a , počela je sa radom Specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti opšte hirurgije "Hirurgija Đorđev".

Zasnovana je na dugogodišnjem iskustvu, sa posebnim usmerenošću na kvalitet rada i profesionalni odnos prema pacijentima, "Hirurgija Đorđev" bavi se dijagnostikom i lečenjem, i pruža pacijentima sve vrste usluga iz oblasti hirurgije i ostalih srodnih grana medicine.

- Naša Specijalistička lekarska ordinacija pruža usluge iz Opšte hirurgije koja podrazumeva dijagnostiku i lečenje iz oblasti proktološke hirurgije, herniologije, hepatobilijarne hirurgije, vaskularne hirurgije-karotidna hirurgija, aneurizma abdominalne aorte, oboljenja vena i arterija nogu, kao i kompletnu laboratorijsku i ultrazvučnu dijagnostiku. Takođe pružamo usluge iz oblati urologije koje uključuju dijagnostiku i lečenje bolesti prostate, bubrega i polnih organa, usluge iz oblasti ortopedije, dijagnostiku i lečenje povreda lokomotornog sisitema, usluge interne medicine  koja podrazumeva dijagnostiku i prevenciju bolesti srca, bubrega i endokrinog sistema, otorinolaringologije - ORL i oftalmologija, kaže za portal eVršac, spec. dr med. Srđan Đorđev.

Ceo spisak usluga koje pacijentima pruža Specijalistička lekarska ordinacija "Hirurgija Đorđev" možete pročitati klikom OVDE

boldjodjev 2018 odrd

Reč je o visoko specijalizovanoj zdravstvenoj ustanovi sa iskusnim kadrom na čijem su čelu prim. dr med. Petar Đorđev, hirurg i spec. dr med. Srđan Đorđev, hirurg.

- Odabrali smo najiskusniji lekarski kadar iz svih delatnosti zdravstvenih usluga koje pružamo pacijentima, mešu kojima je i akademik Akademik prof. dr med. Đorđe Radak, vaskularni hirurg (IKVB Dedinje, Beograd), i zbog toga smo u prilici da ponudimo mnogo više od onoga što je u Vršcu do sada bilo moguće uraditi.  Naša zdravstvena ustanova ima operacioni blok , kao i sobe za smeštaj pacijenata, kaže za portal eVršac, spec. dr med. Srđan Đorđev.

Ko sve čini stručni tim Specijalističke lekarske ordinacije "Hirurgija Đorđev" možete saznati klikom OVDE

Novina u Vršcu je operativno lečenje hemoroidalnih nodusa THD metodom, koja je u svetu preuzela primat, postala standard,  a koju je moguće obaviti u  Specijalistička lekarska ordinacija "Hirurgija Đorđev".

Spec. dr med. Srđan Đorđev jedini je hirurg u Vojvodini koji izvodi tu metodu. On je obuku za THD metodu operacije hemoroida završio na Univerzitetskoj klinici "Gemelli" u Rimu (Italija), obuku je vodio prof. dr Carlo Ratto. (Više o ovoj i ostalim metofama možete pročitati klikom OVDE)

- Operacija hemoroida THD metodom je najsavremeniji vid lečenja hemoroidalne bolesti i predstavlja veoma efikasan način lečenja hemoroida. To je operacija kojom se praktično bez reza direktno deluje zrok nastanka hemoroida i čime se oni trajno rešavaju, kaže za portal eVršac, spec. dr med. Srđan Đorđev. 

Novina je i operativno lečenje varikoziteta donjih ektremiteta radiofrekventnom terapijom.

operacioniblikhdjiordhev vs okt

ordinacijadjordjevvs2018okorbar

Specijalistička lekarska ordinacija "Hirurgija Đorđev"  konkurentna je i sa cenama svojih usluga, a za svoje pacijente omugućila je dodatne mogućnosti.

- Cenovnik naših usluga prilagođen je pacijentima, a poored toga moguće je plaćanje i putem administrativnih zabrana , kako i putem osiguranja osiguravajućih kuća, kaže dr Srđan Đorđev.

Adresa Specijalističke lekarska ordinacije iz oblasti opšte hirurgije "Hirurgija Đorđev" je Mate Matejića 7a.

Informacije mogu se dobiti i na brojevima telefona (+381) 013/832-180, Mobilni tel: 065/89-81-800 i 065/89-81-801, kao i na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i www.hirurgijadjordjev.rs

"Custodim vitam, qui custidim sanitatem" - "Čuva život ko čuva zdravlje" 

Vaša Specijalistička lekarska ordinacija "Hirurgija Đorđev" 

djordjev2 orda 2018vsev

 

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31