U Vršcu prvi put u školskim klupama 470 mališana

U Vršcu prvi put u školskim klupama 470 mališana

Autor :  sep 03, 2018

Ove godine na teritoriji grada i sela grada Vršca prvi put u školske klupe selo je 470 đaka prvaka.

Povodom početka nove školske godine, đake prvake u OŠ "Mladost" u Vršcu posetili su član Gradskog veća Veljko Stojanović i pomoćnik komandira Saobraćajne policije PS Vršac, Miroslav Dačić.

- Grad Vršac i lokalna, odnosno gradska uprava vodi računa o svim đacima. I ove godine Grad je obezbedio prevoz  za učenike koji putuju na nastavu, kao i uslugu pedagoških asistenata koji pomažu deci sa posebnim potrebama. U narednom periodu, Grad će iz budžetskih rezervi obezbediti sredstva za sve ono što nije moglo da se uradi tokom raspusta, kaže za portal eVršac član Gradskog veća Veljko Stojanović.

Osnovnu školu "Mladost" ove godine upisalo je 64 đaka prvaka, i kako je istakla direktorka škole Tatjana Jašin-Mojse, škola je spremno dočekala početak nove školske godine.

Bezbednost dece u saobraćaju prioritet je MUP- a Srbije, zbog čega su i ove, nove školske godine, pojačene kontrole saobraćaja u rejonima škola.

- Ovo je prilika da se sretnemo sa đacima prvacima , kao i da još jednom apelujemo na vozače da se savesno i po pravilima ponašaju u saobraćaju. I ove godine osim pojačanih kontrola, MUP Srbije će za  đake četvrtih i šestih razreda osnovnih škola, biće organizovano predavanje na temu bezbednosti u saobraćaju, a po prvi put isto predavanje u drugom polugodištu školske godine organizovaće se i za đake prvake, kaže pomoćnik komandira saobraćajne policija PS Vršac, Miroslav Dačić.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30