Grad Vršac i JKP "Drugi oktobar" nastavljaju uređenje vršačkog naselja Mali Rit
Odštampajte ovu stranicu

Grad Vršac i JKP "Drugi oktobar" nastavljaju uređenje vršačkog naselja Mali Rit

Autor :  jul 25, 2018

Grad Vršac i JKP "Drugi oktobar"  stanovnicima vršačkog naselja Mali Rit obezbedili su novi kontejner za odlaganje smeća, koji je tokom  dana dopremljen u naselje.

Predstavnici grada Vršca, pomoćnik gradonačelnika Dejan Santrač, članica Gradskog veća Tatjana Nikolić i direktori JKP "Drugi oktobar" Nebojša Perić i Dragan Ninković, obišli su stanovnike ovog naselja, i razgovarali sa njima.

Slika 3 mr vs jul 2018 kon

Ovo je samo jedna u nizu akcija koja je tokom prethodnih meseci realizovana u naselju Mali Rit.

Da podsetimo, nedavno su, u cilju podizanja sveti u oblasti stanovanja i zaštiti životne okoline, postavljene  table o zabrani odlaganja otpada, nakon čega je obavljena i akcija košenja trave.

Trenutno, ekipe RJ Vodovod JKP "Drugi oktobar" rade na poslovima za dalje priključivanje stanovnika ovog naselja na vodovodnu mrežu.

- Grad Vršac i JKP "Drugi oktobar" će i u narednom periodu preduzimati potrebne aktivnosti sa ciljem unapređenja položaja naših sugrađana, istaknuto je prilikom današnjeg obilaska ovog naselja.

mali rit maj 2018 4518 1123 nova akcija jul2018 da j

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"