Sutra u Vršcu tribina o ulozi porodičnih Savetovališta - kao odgovor na porodičnu disfunkciju
Odštampajte ovu stranicu

Sutra u Vršcu tribina o ulozi porodičnih Savetovališta - kao odgovor na porodičnu disfunkciju

Autor :  jun 11, 2018

Grad Vršac je u saradnji sa vršačkim Centrom za socijalni rad, u utorak 12. juna organizuje tribinu, odnosno stručni skup na temu "Mesto i uloga porodičnih savetovališa u okviru Centara za socijani rad u lepezi usluga lokalne zajednice".

Kako je najavljeno, skup će biti održan u vršačkom Gerontloškom centru, i namenjen je zaposlenima u Centru za socijalniu rad.

Skupu će osim predstvnika Grada, i resora socijalne i zdravstvene zaštite, prisustvovati i predstavici Centar iz Srbije i Vojvodine.

- Ova tribina je veoma značajna za celokupnu zajdednicu, baš kao i nesmetan i funkcionalan rad Savetovališta. Savetovalište i njegove aktivnosti zapravo su odgovor svake lokalne zajednice, pa tako i grada Vršca na nagomilanu porodičnu disfunkciju, što je  još jedna u nizu usluga u okviru Centra za razvoj usluga socijalne zaštite koje stoje na raspolaganju svim sugrađanima, kaže za portal eVršac, članica Gradskog veća Tatjana Nikolić.

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"