Vršac na manifestaciji "Dani vojvođanskih vina" u Temišvaru

Vršac na manifestaciji "Dani vojvođanskih vina" u Temišvaru

Autor :  maj 18, 2017

Turistička ponuda grada Vršca predstavila se na manifestaciji Dani Vojvodine u Temišvaru, koju je organizovala Turistička organizacija Vojvodine.

U okviru manifestacije na glavnom trgu ovog prelepog rumunskog grada, ispred restorana "Lloyd", Vršac je predstavio svoju bogatu ponudu.

Cilj ovog događaja je predstavljanje turističkih potencijala Vojvodine novinarima, privrednicima i stanovništvu Temišvara s ciljem dovođenja većeg broja rumunskih turista u Vojvodinu.

- Veliki broj Rumuna svakodnevno prođe kroz grad Vionom turizmu, te je akcenat bio stavljen na manifestacionom i vinskom turizmu. Na ovoj prezentaciji vršački vinari imali su promociju i degustaciju velikih vina naše regije, koja počinju da se pozicioniraju i svoje kupce sve češće pronalaze u susednoj Rumuniji, kažu u Turističkoj organizaciji Vršac .

temisva2

Cilj ovog dogadjaja je udruživanje privrednih subjekata Rumunije i Vojvodine i predstavljanje privrednih i turističkih potencijala Vojvodine upravi, privredi i stanovništvu Temišvara. Poslovni susreti privrednika Vojvodine i Temišvara omogućiće uspostavljanje poslovne saradnje, kao i pronalaženja novih tržišta za njihove proizvode.

Na manifestaciji su pored Turističke organizacije Vojvodine i Vršca, učestvovale su i TO Sremske Mitrovice, zajedno sa još desetak turističkih organizacija opština iz Vojvodine, kao i predstavnici Privredne komore Vojvodine, vinari i pružaoci usluga iz oblasti turizma iz Vojvodine.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31