eVršac
eVršac

eVršac

Gradska uprava grada Vršca objavila je na svojoj zvaničnoj web prezentaciji Javni poziv za finansiranje posebnih programa u oblasti sporta u 2019. godini.

Prema prognozi meteorologa, objavljenoj na portalu Vojvodinameteo.rs, narednih dana očekuje nas uglavnom oblačno vreme sa kišom. Obilnije padavine najavljene su za utorak 14., i sredu 15. maj.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za poboljšanje stočarske proizvodnje na poljoprivrednim gazdinstvima i  ekonomske aktivnosti u cilju podizanja konkurentnosti u smislu dodavanja vrednosti kroz preradu  mleka i mesa na gazdinstvima u AP Vojvodini 2019 .godini 

Agencija za bezbednost saobraćaja u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja grada Vršca odrganizovala je u Kongresnoj dvorani Centra Milenijum tribinu pod nazivom "Na matursko veče bez automobila".

Takmičari vršačkog Tekvondo kluba “EuroŠped” su na 4. Asterix kupu u Nišu osvojili ekipno prvo mesto u kategoriji pionira.

Gradski muzej Vršac obaveštava javnost da je rok za dostavu fotografija za učešće na konkursu “Budućnost tradicije” produžen zbog velikog interesovanja učesnika. Novi rok je 25. maj.

Filmski festival “Slobodna zona” počinje danas 13. i trajaće do 17. maja, u sali bioskopa vršačkog Kulturnog centra.

Prvi regionalni tim KAF “Banat Bulls” savladao je najvećeg rivala za plasman u prvu ligu ekipu Kikinda Mammoths rezultatom 33:12.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display