Seminar Stefana Leka u Fight klubu Viva

Seminar Stefana Leka u Fight klubu Viva

Autor :  nov 10, 2015

Stefan Leko je, bez sumnje, na početku ovog milenijuma, bio jedan od najboljih kickboksera sveta. Ovaj nemačko-hrvatski borac osvojio je čak četiri K-1 turnira i pobeđivao istinske velikane poput trostrukih pobednika K-1 WGP-a Remyja Bonjaskog i Petera Aertsa. Posebno se pamti njegov nokaut protiv "Lumberjacka" u Las Vegasu, a takođe i nokaut protiv Badr Harija.

Na spisku njegovih žrtava su i drugi velikani svetskog kickboksa, Mike Bernardo, Aleksej Ignjašov, Francisco Filho, Xhavit Bajrami, Michael McDonald i Cyril Abidi. Osvajao je niz svetskih naslova u WMTA, WKN, WKA i IKF organizacijama.

Kada su ga pitali koja je njegova poruka mladima, odgovorio je: "To je već mnogo puta ponovljena klasika - bez velikog truda, odricanja i volje nema uspeha. Ono što sam uz sve to ja potencirao je kondicija. Na talent ne možete puno uticati, on je određen genetikom, ali na kondiciju i eksplozivnost možete. Dakle, onda utičite!"

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display