Đurković i Kostićeva prvaci ACC Lige Srbije za 2015.

Đurković i Kostićeva prvaci ACC Lige Srbije za 2015.

Autor :  nov 09, 2015

Piloti Paraglajdera Goran Đurković i Tamara Kostić, članovi PK "Berkut" iz Vršca, zvanični su prvaci ACC Lige Srbije za 2015. godinu, a Dragan Popov je zauzeo visoko treće mesto.

Poslednje kolo ovogodišnje Lige Srbije u preciznom sletanju paraglajderom na cilj održano je minulog vikenda u Vršcu. Đurković je u generalnom plasmanu bio četvrti, što je bilo više nego dovoljno za jednu od najubedljivijih pobeda, a Kostićeva je bila osma u generalnom plasmanu i druga u konkurenciji devojaka. Popov se nije takmičio u Vršcu.

Treba istaći da nije lako u isto vreme biti takmičar i organizator. Pogotovo ne organizator koji je, još jednom, zaslužio čestitke svih učesnika ovog međunarodnog takmičenja, na kojem je nastupilo 30 takmičara. Goran Milojković završio je takmičenje u Vršcu na 22. mestu, a Dragan Kljukovnica na 25. mestu. "Berkut" je, ekipno, bio treći u generalnom plasmanu.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display