Završen finalni deo Kupa Šahovskog saveza Vojvodine za 2019. godinu

Završen finalni deo Kupa Šahovskog saveza Vojvodine za 2019. godinu

Autor :  maj 10, 2019

Takmičari vršačkog Šahovskog kluba "Bora Kostić" učestvovali su u finalnom delu ekipnog Kupa Vojvodine u Kovačici. Oni su kako ističu, iskoristili da se posle više godina okušaju u ovakvom tipu takmičenja – ekipnom na četiri table – kao oblik pirprema za predstojeće mečeve Banatske lige jug za 2019. godinu.

Ekipa Vrščana je silovito startovala pobedom od 4:0 nad ekipom Padine ali je na kraju zauzela 11. mesto od 15 ekipa što se ne može smatrati uspehom ali obzirom da je u pitanju vrlo kratak turnir od samo pet kola po švajcarskom sistemu gde su vrščani igrali i izgubili minimalnim rezultatom od dve ekipe koje su se plasirale u vrhu (Stara Pazova i Sremac Vojka) kao i da nisu bili u situaciji da izvedu svoj najjači sastav (nedostajali su fm Negosim Živković, mk Petar Stajić, mk Đorđev Bojan, mk Zoran Popov, mk Karasi Svetislav, mk Stevan Božić i drugi) ali da su svi prisutni igrači dali svoj maskimum u pogledu zalaganja, nastup se može oceniti kao dobra priprema i stvaranje ekipnog duha pred predstojeće takmičenje Banatske lige jug za 2019. godinu.

Konačna tabela ovog takmičenja je:

EVRSACtabela konacna fonale kupa ssv 2019 kovacica

Pojedinčno su vršački šahisti ostvarili sledeće rezultate:

EVRSACEVpojed rezultati b kostic na finalu kupa ssv kovacica 2019

Više informacija o takmičenju možete pročitati OVDE

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display